Waarom een Peeling en wat mag je verwachten:

- Informatief

-de huid ziet er zacht en egaler uit
-de huid wordt verbeterd en krijgt een verjongde uitstraling
-pigmentvlekjes en verkleuringen van de huid verdwijnen of vervagen
-de huid wordt diep gereinigd
-Rimpels worden minder diep en huidverslapping wordt aanzienlijk verbeterd
-sporen van acné, littekens en comedonen worden verwijderd of vervaagd
-grotere, open poriën worden vernauwd
-doffe, dikke (rokers) of verweerde huid gaat weer glanzen
-problemen met ingegroeide haartjes worden verminderd

Bij een chemische peeling worden producten gebruikt die ervoor zorgen dat de binding tussen de (dode) hoorncellen aan het huidoppervlak worden verbroken zodat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor schilferen dode huidcellen af en worden de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor verjonging optreedt.

De huidspecialist maakt gebruik van verschillende peelings variërend van oppervlakkige die progressief resultaten boeken en geen of slechts een korte herstelperiode heeft, tot de middel-diepe peelings die vaak een langere herstelperiode hebben.

Bij Agua gebruiken we de milde AHA peelings van Priori. Deze heeft geen of in sommige gevallen een korte herstel periode met enige roodheid. Tijdens het intakegesprek bepalen we welke peeling voor jouw huid en jouw wensen het beste volstaat. Chemische peelings worden geadviseerd in kuurverband, ondersteund door de juiste producten voor thuis, om het optimale resultaat te behalen. De ideale ondersteuning bestaat onder andere uit een pre-peeling om uw huid gedurende twee weken voor te bereiden op de peeling en producten voor nazorg.

Priori is wereldwijd leider op het gebied van innovatieve, gepatenteerde anti-aging technologieën. Door de oorzaak aan te pakken behaal je een veel beter resultaat.

De ‘Advanced AHA Cosmeceutical’ lijn van Priori is het enige fruitzuren
(Alpha Hydroxy Acid) merk met LCA complex. Dit is een unieke combinatie van melkzuur (lichaamseigen stof), vitamine A, C, E en provitamine A in een time released liposomen complex.

Fruitzuren zorgen voor een peelend effect maar zijn ook goede moisturizers.
Normale moisturizers sluiten de huid af om vochtverdamping uit de huid te voorkomen. Fruitzuren daarentegen hydrateren de huid van binnenuit. Zij geven de huid signalen om het natuurlijke proces van vochtbinding, middels hyaluronzuur, vanuit de cel te stimuleren. Zonder de aanwezigheid van hyaluronzuur zou onze huid verschrompelen als een rozijn. Bovendien is het een essentiële stof bij wondheling.

Melkzuur is een superieure, natuurlijke huidbevochtiger. Zelfs 70% effectiever dan glycolzuur. Het melkzuur bevordert de aanmaak van hyaluronzuur in de huid.

Het liposomencomplex bevat vitaminen met een celbeschermende functie (antioxidant) en collageenstimulerende eigenschappen.

We hopen dat deze informatie je heeft geholpen. Nu is een goede tijd om een kuur te starten dus bel ons op 0407600179 of boek via www.agua.nl(wij zijn open van dinsdag t/m zondag)

Eenmalige peeling €69,-. Bij een kuur van 6 krijg je 20% korting!

‹‹ Terug naar blog