Spa

Spa

Even opladen na het werk? Lekker relaxen in het weekend? Na een bezoek aan onze luxe spa in Eindhoven stap je met vernieuwde energie naar buiten!

Geniet van luxe sauna faciliteiten en whirlpools, waarvan één op ons hip dakterras. Of neem een duik in de pool. Agua’s badjas en handdoeken liggen voor je klaar! In onze stijlvolle Lounge geniet je van verse sapjes, salades en broodjes.

Voor de complete spa-ervaring kun je een saunabezoek uitbreiden met een massage, schoonheidsbehandeling of pedicure / manicure.

Attentie: Badkleding vereist

Prijzen Spa entree

Prijzen Spa entree

Entree tot de spa geeft altijd toegang tot alle luxueuze faciliteiten (zie hieronder), inclusief handdoeken, badjas, slippers, en diverse verzorgings producten. Badkleding vereist.

Basic entree (1 persoon)                                           €49,50
Entree pp. Met 2 of meer personen                   €37,50
Entree i.c.m. behandeling van min. 1 uur         €30,-
Entree dakterras only                                                €18,50

 Voor overige combinaties zie arrangementen.

Agua City Spa Eindhoven Houten Sauna

Sauna

Geniet en relax in een weldaad van warmte in onze spa in Eindhoven. Een bezoek aan de sauna verdrijft stress en vermoeidheid, ververst je vochtreserves, bevordert de afvoer van giftige stoffen en verhoogt je weerstand.

Bij een saunabezoek krijgt je geest een flinke dosis rust en ontspanning. Kom tot jezelf en voel je als herboren!

Spa • Sauna

Stoomcabine

Stoomcabine

De combinatie van warmte en stoom biedt ontspanning voor lichaam en geest en heeft een gunstig effect op je gezondheid en weerstand.

Een stoombad is een verademing voor je luchtwegen. Verder wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt je huid soepeler en gezonder. En dat allemaal terwijl jij lekker ontspant!

Spa • Stoomcabine

Jacuzzi

Jacuzzi

In onze spa in Eindhoven hebben we twee jacuzzi’s (whirlpools) waarin je heerlijk ontspannen kunt bubbelen. Eén binnen in de spa waar je ook nog even een dip in het zwembad kunt wagen en één op ons grote, beschutte dakterras.

Zowel bij zonnig als minder mooi weer is het warme water in de jacuzzi op het dakterras echt een genot!

Spa • Jacuzzi

Dakterras

Dakterras

Agua City Spa ligt middenin het centrum aan één van de leukste pleinen van Eindhoven. Eén van onze toppers is een hip en zonnig dakterras waar je bij mooi weer heerlijk kunt relaxen.

Vanuit de luie loungestoelen en whirlpool geniet je, onder het genot van een lekker sapje of drankje, van een geweldig stads uitzicht.

Spa • Dakterras • Jacuzzi • Lounge

Agua City Spa Eindhoven Schoonheidssalon Sauna Zwembad

Zwembad & Douches

Agua’s zwembad is een oase van stijl en ingetogen schoonheid. Het water heeft een aangename temperatuur waardoor het heerlijk ‘loungen in the pool’ is. Dit relaxbad is de parel van onze spa in Eindhoven!

De regen- of waterval douche maakt de pool experience compleet.

Spa • Zwembad • Douches

Agua City Spa Eindhoven Sauna Infrarood Cabine

Infraroodcabine

Infrarood is gezond genieten. De straling heeft een heilzame werking op het lichaam. Het bevordert het herstel van geblesseerde spieren en versnelt de afvoer van giftige stoffen.

Doordat je transpireert, verlies je niet alleen vocht maar verbrand je ook calorieën. Dit heeft een gunstig effect op je lichaamsgewicht.

Spa • Infraroodcabine

Lounge

Lounge

In Agua’s trendy lounge kun je genieten van vers gemaakte sappen, smoothies, gezonde broodjes en frisse salades. Als special serveert Agua de voortreffelijke soepen van sterrenrestaurant de Treeswijkhoeve.

Ook in onze aangename lounge staan verwennen en ontspannen centraal!

Spa • Lounge

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak