Schoonheidssalon Eindhoven

Schoonheidssalon Eindhoven

Op zoek naar een echt goede schoonheidssalon in Eindhoven? Dan ben je bij Agua aan het Wilhelminaplein aan het juiste adres! Onze internationaal opgeleide schoonheidsspecialistes werken uitsluitend met de beste technieken en producten. Ook leuk: onze salon bevindt zich in een prachtig luxe spa. Wat wil je nog meer?

Boek een behandeling of lees hieronder meer over wat we je kunnen bieden.

Agua City Spa Eindhoven Schoonheidssalon Entree

Beauty en Schoonheidsbehandelingen

Je ziet er graag goed uit. Wij kunnen je daarbij helpen. Met een compleet pakket aan onder meer facials, peelings, lichttherapie, botox, massages, manicure en pedicure, waxen, epileren en make-up. Voor mannen is er de Men’s Room met speciaal op de mannenhuid afgestemde behandelingen en producten!

Bij Agua draait alles om persoonlijke aandacht, kwaliteit en tevreden klanten. Dat geldt voor alles wat we bieden in onze schoonheidssalon in Eindhoven. Dat we dit blijkbaar goed doen, zie je aan de vele positieve reacties & 5 sterren rating op onze Facebook pagina! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Daar doen we het voor!

Agua City Spa Eindhoven Schoonheidssalon Nail Bar

Agua Schoonheidssalon Eindhoven

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes werken met de nieuwste technieken en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Met hun kennis, ervaring en topkwaliteit anti-aging en verzorgingsproducten maken ze echt het verschil als het om huidverbetering en huidverjonging gaat.

Nieuwsgierig hoe ze jouw huid (weer) kunnen laten stralen of er jonger uit kunnen laten zien? Kom dan langs bij Agua schoonheidssalon Eindhoven voor een skin check. Natuurlijk kun je ook meteen een behandeling boeken als je wilt.

Agua City Spa Eindhoven Schoonheidssalon Face en Body Behandeling

Face & Body

Een frisse, stralende huid? Minder rimpels? Even volkomen ontspannen? Zowel wat betreft facials als body treatments hebben we je van alles te bieden. De specialistes van Agua schoonheidssalon Eindhoven adviseren je graag over de meest geschikte behandeling(en) voor jouw wensen.

Agua biedt intensieve gezichtsbehandelingen, effectieve peelings, ontspannende scrubs, body wraps, detox en afslank behandelingen. Daarnaast hebben we masseurs voor relax- en sportmassages. Klinkt je dit goed in de oren? Boek dan nu een behandeling of massage! Of loop even binnen voor advies en overleg.

Agua City Spa Eindhoven Schoonheidssalon Beauty Manicure Pedicure

Beauty

Om je echt volledig in de watten te kunnen leggen, heeft Agua schoonheidssalon Eindhoven ook een eigen nailbar en make-up studio. Lekker, voor na een huidverbeterende of huidverjongende schoonheidsbehandeling. Of gewoon omdat je jezelf even wilt laten verwennen.

Laat je nagels verzorgen terwijl je ontspannen achterover leunt in een luie sofa. Of laat je make-up verzorgen door een specialiste voor dat speciale avondje uit. Epileren en waxen behoren ook tot de mogelijkheden om jou nog mooier te maken.

Agua City Spa Eindhoven Schoonheidssalon Dermalux Lichttherapie

Anti-aging

Op het gebied van anti-aging bieden we je, als enige in Nederland, een revolutionaire lichttherapie die tot fantastische resultaten leidt. Dermalux werkt namelijk echt! De therapie die we in Agua’s schoonheidssalon Eindhoven bieden, is klinisch bewezen en in Engeland al twee jaar op een rij uitgeroepen tot beste huidbehandeling.

Een andere optie op het gebied van anti-aging zijn botox en fillers. Deze volkomen veilige behandelingen worden uitgevoerd door de gespecialiseerde cosmetisch arts Elle Vissers. Zij gaat uit van het karakter van je eigen gezicht en streeft naar een natuurlijke en frisse uitstraling waarbij ze jouw eigen schoonheid benadrukt.

Agua City Spa Eindhoven Schoonheidssalon Sauna Zwembad

Spa Eindhoven

Heerlijk al die behandelingen maar zou het niet helemaal pure verwennerij zijn als je het combineert met een saunabezoek? Dan kom je echt volledig ontspannen en vol nieuwe energie naar buiten!

Bij Agua hebben we een aantal sauna arrangementen voor je samengesteld. Wil je een ander pakket op basis van jouw persoonlijke wensen? Neem dan gerust even contact met ons op, dan kijken we samen even.

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak