Sauna Eindhoven

Sauna Eindhoven

Zin in een heerlijk ontspannen uurtje of een middag in een luxe sauna in Eindhoven? Kom dan naar Agua in hartje centrum. Naast uitgebreide saunafaciliteiten bieden we je onder meer massages, schoonheidsbehandelingen en een nagelstudio. Kom je langs? Je badjas en handdoeken liggen al voor je klaar!

Agua City Spa Eindhoven Houten Sauna

Sauna Eindhoven

Agua Eindhoven ligt middenin de stad, op loopafstand van het station. De luxe saunafaciliteiten bestaan uit een sauna, stoomcabine, infraroodcabine, zwembad en meerdere whirlpools. Op het hippe dakterras en in de stijlvolle lounge serveren we je graag verse sapjes, salades, soepen en broodjes.

Een bezoek aan de sauna staat voor een flinke dosis rust en ontspanning. Het verdrijft stress en vermoeidheid, verhoogt je weerstand, vervest je vochtreserves en zorgt voor de afvoer van giftige stoffen. Kortom: een weldaad voor lichaam en geest.

Agua City Spa Eindhoven Sauna Infrarood Cabine

Stoombad en Infrarood Cabine

De combinatie van warmte en stoom heeft een gunstig effect op je weerstand en gezondheid. Een stoombad is een verademing voor je luchtwegen, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en maakt je huid soepel en gezond. En dat allemaal terwijl jij alleen maar lekker achterover leunt en geniet!

Ook infrarood straling heeft een heilzame werking op het lichaam. De warmte bevordert het herstel van geblesseerde spieren en versnelt de afvoer van giftige stoffen. Een infrarood bezoek in Agua sauna Eindhoven heeft zelfs een gunstig effect op je lichaamsgewicht: doordat je transpireert, verlies je niet alleen vocht maar verbrand je ook calorieën.

Agua City Spa EIndhoven Sauna Whirlpool

Zwembad en Whirlpools

Agua Eindhoven heeft natuurlijk een zwembad maar liever noemen we het een ‘pool om in te loungen’. Het water heeft een aangename temperatuur en nodigt uit om in te zwemmen, drijven, hangen of zitten.

Naast het relaxbad hebben we twee whirlpools waarin je lekker kunt bubbelen. Eén bevindt zich binnen bij het zwembad, de tweede bevindt zich op ons grote, beschutte en stadse dakterras. Zowel bij zonnig weer als op minder mooie dagen, is het warme water heerlijk om in te vertoeven.

Agua City Spa Eindhoven Massage Behandeling

Arrangementen en Behandelingen

Natuurlijk ben je van harte welkom voor alleen een saunabezoek. Maar wist je dat we ook specialisten in huis hebben voor een massage, schoonheidsbehandeling, manicure of pedicure? Ook voor mannen! In onze speciale Men’s Room bieden we speciaal op mannen gerichte massages en behandelingen.

Speciaal voor de bezoekers van Agua sauna Eindhoven hebben we een aantal arrangementen samengesteld. Uiteraard kun je ook je eigen programma kiezen. Neem gerust contact met ons op, we horen graag wat jouw wensen zijn!

Waar je ook voor kiest: bij Agua sauna Eindhoven stap je met vernieuwde energie naar buiten en ontvlucht je even de drukte van alledag. Tot ziens!

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak