Peeling

Peeling

Een peeling wordt gebruikt voor huidverjonging en huidverbetering. Het stimuleert de natuurlijke celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Het resultaat van een peeling is een heldere, zachte, stralende huid.

Peeling bij Agua

Peeling bij Agua

Tijdens een intakegesprek bepalen we welke peeling het meest geschikt is voor jouw huidconditie en wensen. Bij Agua gebruiken we de milde chemische AHA peelings van Priori, een merk dat wereldwijd leider is op het gebied van innovatieve anti-aging. De peelings van Priori behalen een beter resultaat omdat ze de oorzaak aanpakken. Slechts in sommige gevallen is een korte herstelperiode nodig met enige roodheid.

Na een peeling gedraagt de huid zich weer jong en energiek en kunnen werkzame stoffen van verzorgingsproducten sneller en dieper in de huid doordringen. In combinatie met verzorging voor thuis en/of een Dermalux lichtbehandeling zijn dan ook fantastische resultaten te boeken!

Wat is een peeling

Wat is een Peeling

Bij een chemische peeling wordt een oppervlakkig laagje van de huid verwijdert. De dode huidcellen verdwijnen en de frisse en jonge huidcellen eronder worden zichtbaar. Een peeling stimuleert tevens de aanmaak van eiwitten zoals collageen en elastine. Collageen zorgt voor steun van binnenuit en houdt de huid letterlijk bij elkaar. Elastine zorgt ervoor dat de huid mooi jong en glad blijft.

Een peeling beïnvloedt je huid positief door het natuurlijke ritme van de huid om nieuwe huidcellen aan te maken, te stimuleren. Als je ouder wordt, vertraagt dit ritme. Hierdoor krijg je meer zichtbare lijntjes en een grovere, doffe en onregelmatige huidstructuur. Een peeling zorgt voor een onmiddellijke boost voor de huid.

Peeling lijkt tot een mooie gladde huid

Wanneer een Peeling

Een peeling is geschikt voor elke huidconditie en wordt toegepast voor huidverjonging en huidverbetering. Een peeling is onder meer effectief bij:

 • fijne lijntjes en rimpeltjes
 • acne en acne littekens
 • pigmentvlekken
 • onzuivere huid
 • verouderde huid
 • slecht doorbloedde huid
 • vale rokershuid
 • verwijde of grove poriën
 • door zonlicht beschadigde huid
Priori Skincare

Resultaten Peeling

Een chemische peeling geeft direct effect. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur inclusief ondersteuning die onder meer bestaat uit een pré-peeling om de huid voor te bereiden en uit verzorgingsproducten (nazorg). Het resultaat:

 • de huid ziet er zacht en egaler uit
 • de huid krijgt een verjongde uitstraling
 • pigmentvlekjes, sporen van acne en verkleuringen verdwijnen of vervagen
 • de huid wordt diep gereinigd
 • rimpels worden minder diep
 • huidverslapping wordt aanzienlijk verbeterd
 • grotere, open poriën worden vernauwd
 • doffe, dikke of verweerde (rokers)huid gaat weer glanzen
 • problemen met ingegroeide haartjes verminderen

Werkzame Stoffen Peeling

Een chemische peeling werkt op basis van fruitzuren die elk hun eigen werking hebben. De ‘Advanced AHA Cosmeceutical’ lijn van Priori is het enige fruitzuren (Alpha Hydroxy Acid) merk met LCA complex. Dit is een unieke combinatie van melkzuur (lichaamseigen stof), vitamine A, C, E en provitamine A in een time released liposomen complex.

Fruitzuren zorgen voor een peelend effect maar zijn ook goede moisturizers omdat ze de huid van binnenuit hydrateren. Normale moisturizers sluiten de huid af om vochtverdamping uit de huid te voorkomen. De fruitzuren geven de huid signalen om het natuurlijke proces van vochtbinding, middels hyaluronzuur, vanuit de cel te stimuleren. Zonder de aanwezigheid van hyaluronzuur zou onze huid verschrompelen als een rozijn. Bovendien is het een essentiële stof bij wondheling.

Melkzuur is een natuurlijke huidbevochtiger die maar liefst 70% effectiever is dan glycolzuur. Het bevordert de aanmaak van hyaluronzuur in de huid. Het liposomencomplex bevat vitaminen met een celbeschermende functie (antioxidant) en collageenstimulerende eigenschappen.

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak

Lieve gasten van Agua,

De Corona crisis raakt ons allemaal. Omdat de 1,5 meter regel het onmogelijk maakt om onze mooie Agua Spa voor meerdere gasten tegelijk te openen, sluiten wij deze permanent.

Onze gasten weten dat wij ons de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd hebben in huidverbetering en anti-aging behandelingen. We hebben nu besloten om hier onze hoofdactiviteit van te maken.

Agua Spa Health & Beauty gaat verder als Agua Skin Institute

Onze passie voor resultaatgerichte, daadwerkelijke huidverbetering en aanwijsbare huidverjonging is groot. Dit doen we op een natuurlijke en verantwoorde manier zonder de huid te beschadigen. Onze professionele medewerkers worden internationaal opgeleid. Daarom hebben we een hoog kennisniveau en zijn we op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Dagelijks zien en voelen wij met eigen ogen en handen hoe we een huid in optimale conditie krijgen en huidproblemen de baas kunnen worden.

Hierbij hoort de keuze voor de allerbeste werkzame producten verkrijgbaar op de internationale markt. Uiteraard worden we als huidspecialisten hier erg enthousiast van. De beslissing om onze mooie zaak door te ontwikkelen tot een specialistisch huidinstituut is dan ook logische stap die door de Corona crisis versneld is.

Wij gaan door met de introductie van nieuwe aanvullingen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huid- en lichaamsverzorging.

Vanaf nu ook Agua Skin Institute Webshop

Veiligheids- en beschermingsmaatregelen zijn genomen, de salons zijn aangepast en we zijn weer begonnen met waar we goed in zijn: Professionele  up-to-date behandelingen van hoge kwaliteit.

Met trots introduceren we vandaag ook onze Agua Webshop waar je al onze speciaal geselecteerde producten kunt verkrijgen. Wanneer je liever online winkelt dan kan dat vanaf nu dus ook bij Agua. Uiteraard kunt u ons gerust bellen voor een vrijblijvend advies. We helpen u graag bij uw keuze.

We wensen iedereen veel sterkte en stay safe!

Lieve groet van iedereen @ Agua