Men’s Room

Men’s Room

Mannen! Laat je verleiden voor een behandeling in Agua’s Men’s room. We bieden de nieuwste snufjes op verzorgingsgebied en speciaal op mannen gerichte massages, manicures en pedicures, facials en anti-aging behandelingen.

Geniet van een traditionele behandeling in de barbershop.

Men's Room Agua Eindhoven

Men’s Treatments

Agua biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen, speciaal gericht op de mannenhuid. Een skin check of facial voor mannen is hot. Maar wat dacht je van een body treatment of massage om je pijnlijke spieren te ontlasten?

Kom naar Agua voor pure ontspanning!

FacialsMassages  Body treatmentsWaxen

Men’s Nail Bar

Men’s Nail Bar

Ook mannen vinden het prettig dat hun handen en voeten er fris en verzorgd uitzien. En helemaal als je tijdens een behandeling lekker onderuit kunt zakken in een van onze luie sofa’s!

Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden met onze gespecialiseerde medewerksters.

Nail barManicurePedicure

Men’s Medi Spa

Men’s Medi Spa

Cosmetische behandelingen voor mannen taboe? Niet meer gelukkig! Ook mannen gaan tegenwoordig massaal voor de anti-aging behandelingen en peelings. Onze lichttherapie helpt bij diverse huidproblemen.

Stap eens binnen of bel voor een afspraak!

PeelingsAnti-agingLicht-therapie Figuurcorrectie

Lijn 16 Voedingsadvies

Lijn 16 Voedingsadvies

Lijn 16 is een praktijk voor voedingsadvies & afvallen. Eigenaresse en voedingsdeskundige Esther Schenkelaars is op vaste dagen aanwezig bij Agua en kan je adviseren over gezonde voeding.

Je kunt bij haar terecht als je gewicht wilt verliezen, fysiek wilt aansterken of omdat je gewoon gezonder wilt eten.

Health • Lijn 16 voedingsadvies

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak

Lieve gasten van Agua,

De Corona crisis raakt ons allemaal. Omdat de 1,5 meter regel het onmogelijk maakt om onze mooie Agua Spa voor meerdere gasten tegelijk te openen, sluiten wij deze permanent.

Onze gasten weten dat wij ons de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd hebben in huidverbetering en anti-aging behandelingen. We hebben nu besloten om hier onze hoofdactiviteit van te maken.

Agua Spa Health & Beauty gaat verder als Agua Skin Institute

Onze passie voor resultaatgerichte, daadwerkelijke huidverbetering en aanwijsbare huidverjonging is groot. Dit doen we op een natuurlijke en verantwoorde manier zonder de huid te beschadigen. Onze professionele medewerkers worden internationaal opgeleid. Daarom hebben we een hoog kennisniveau en zijn we op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Dagelijks zien en voelen wij met eigen ogen en handen hoe we een huid in optimale conditie krijgen en huidproblemen de baas kunnen worden.

Hierbij hoort de keuze voor de allerbeste werkzame producten verkrijgbaar op de internationale markt. Uiteraard worden we als huidspecialisten hier erg enthousiast van. De beslissing om onze mooie zaak door te ontwikkelen tot een specialistisch huidinstituut is dan ook logische stap die door de Corona crisis versneld is.

Wij gaan door met de introductie van nieuwe aanvullingen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huid- en lichaamsverzorging.

Vanaf nu ook Agua Skin Institute Webshop

Veiligheids- en beschermingsmaatregelen zijn genomen, de salons zijn aangepast en we zijn weer begonnen met waar we goed in zijn: Professionele  up-to-date behandelingen van hoge kwaliteit.

Met trots introduceren we vandaag ook onze Agua Webshop waar je al onze speciaal geselecteerde producten kunt verkrijgen. Wanneer je liever online winkelt dan kan dat vanaf nu dus ook bij Agua. Uiteraard kunt u ons gerust bellen voor een vrijblijvend advies. We helpen u graag bij uw keuze.

We wensen iedereen veel sterkte en stay safe!

Lieve groet van iedereen @ Agua