Men

Bij Agua nemen we de verzorging van de man serieus. Daarom hebben we een speciale Men’s room. Laat je scheren, je handen of voeten verzorgen of boek een heerlijke gezichtsbehandeling. Ook massages, lichaamsbehandelingen, lichttherapie en harsen zijn mogelijk. Ga zitten, ontspan en geniet!

!QMS mens purifying facial

60 Minuten
€87,50

Een high-performance behandeling van exeptionele standaard met bewezen resultaat for great skin.

ESPA Essential facial

45 Minuten
€69,-

Een no-nonsense resultaatgerichte gezichtsbehandeling, waarbij de huid diep gereinigd en gestimuleerd wordt. Anti-ageing en resulterend in een vitale, gezonde, verstrakte huid.

ESPA’s Gouden trio – Back, face, scalp (incl. Hot stone)

90/120 Minuten
€115,-/€150,-

Ook wel bekend als de held van ESPA. Deze uitgebreide behandeling richt zich op drie gebieden. Inclusief het exfoliëren van de rug, een rug massage met hot stones, een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op jouw wensen, en een ontspannende hoofdhuidmassage als afsluiter.

Ultimate face and body treatment

90 Minuten
€115,-

Voor een verhoogde staat van ontspanning en welzijn. Begin de behandeling met een reiniging van de rug voor een verfriste huid. Daarna beginnen we met ontspannende rugmassage en een therapeutische Ayurvedische hoofdhuidmassage om spanningsvelden te vinden voor het ontspannen van vermoeide of pijnlijke spieren. Daarna kun je genieten van een diepe gezichtsreiniging met een exotische mix van de beste essentiële oliën en natuurlijke plantenextracten die uniek zijn in het assortiment van Refinery range. Hiermee wordt de huid gebalanceerd voor een helder, soepel en verfrist gevoel.

ESPA Gezicht, nek, en rug massage voor mannen

60 minuten
€75,-

Een gepersonaliseerde behandeling die een ontspannende schouder, nek, gezicht, en hoofdhuid massage combineert met een uitgebreide gezichtsbehandeling.

Individual sport/relax massage

30/60 Minuten
€42,50/€69,-

Een massage toegespitst op jouw specifieke wensen, van 30 of 60 minuten.

ESPA Muscle reviver

45 minuten
€57,-

Een korte massage die spanning gerelateerde hoofdpijnen en nekklachten tegengaat. De rug, het gezicht, en de hoofdhuid worden uitgebreid gemasseerd waardoor je helemaal herladen naar huis gaat.

ESPA aromatherapie massage

60/90 minuten
€85,- / €110,-

Een essentiële, en specifieke massage van het gehele lichaam waarbij gebruik gemaakt wordt van een uniek essentiële oliën mengsel, specifiek uitgekozen voor jou. Je kan kiezen uit de volgende focus gebieden: Detoxifier, De-stresser, Muscle relaxer, Jet-lag reviver, Immune booster, Energiser, en Body toner.

ESPA Hot stone massage

60/90 minuten
€90,- / €129,-

Een therapeutische massage waarbij warme vulkaanstenen en aromatherapie worden gecombineerd om je lichaam te laten ontspannen. De warmte van de stenen trekt helemaal in de spieren om klachten en spanningen te laten verdwijnen.

Executive foot care for men

45 Minuten
€45,-

Een ontspannende voetbehandeling. Omvat het verwijderen van eelt en het masseren van de voeten en benen met diepe hydraterende crèmes. Nagelriemen worden schoon en netjes gemaakt, en nagels worden perfect gevormd.

Executive hand & nail treatment for men

30 Minuten
€35,-

De handen worden gescrubd om overtollige cellen te verwijderen en gemasseerd met verschillende crèmes. Nagelriemen worden bijgewerkt en verzorgt, nagels worden geknipt en perfect gevormd.

Men

Bij Agua nemen we de verzorging van de man serieus. Daarom hebben we een speciale Men’s room. Laat je scheren, je handen of voeten verzorgen of boek een heerlijke gezichtsbehandeling. Ook massages, lichaamsbehandelingen, lichttherapie en harsen zijn mogelijk. Ga zitten, ontspan en geniet!

Men's Room Agua Eindhoven

Men’s Treatments

Agua biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen, speciaal gericht op de mannenhuid. Een skin check of facial voor mannen is hot. Maar wat dacht je van een body treatment of massage om je pijnlijke spieren te ontlasten?

Kom naar Agua voor pure ontspanning!

FacialsMassages  Body treatmentsWaxen

Men’s Nail Bar

Men’s Nail Bar

Ook mannen vinden het prettig dat hun handen en voeten er fris en verzorgd uitzien. En helemaal als je tijdens een behandeling lekker onderuit kunt zakken in een van onze luie sofa’s!

Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden met onze gespecialiseerde medewerksters.

Nail barManicurePedicure

Men’s Medi Spa

Men’s Medi Spa

Cosmetische behandelingen voor mannen taboe? Niet meer gelukkig! Ook mannen gaan tegenwoordig massaal voor de anti-aging behandelingen en peelings. Onze lichttherapie helpt bij diverse huidproblemen.

Stap eens binnen of bel voor een afspraak!

PeelingsAnti-agingLicht-therapie Figuurcorrectie

Lijn 16 Voedingsadvies

Lijn 16 Voedingsadvies

Lijn 16 is een praktijk voor voedingsadvies & afvallen. Eigenaresse en voedingsdeskundige Esther Schenkelaars is op vaste dagen aanwezig bij Agua en kan je adviseren over gezonde voeding.

Je kunt bij haar terecht als je gewicht wilt verliezen, fysiek wilt aansterken of omdat je gewoon gezonder wilt eten.

Health • Lijn 16 voedingsadvies

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak