Medi Spa

Medi Spa

Bij Agua’s Medi Spa kun je terecht voor huid- en lichaamsverbetering zonder operaties. Onze huidspecialistes bieden onder meer peelings, lichttherapie en afslank behandelingen. Ook bieden we in ons pand cosmetisch arts Esther de Vries aan. Met het fabbody systeem geven we je voedingsadvies en helpen we je afslanken. Natuurlijk staat persoonlijke aandacht centraal en krijg je een behandeling op maat!

SkinPen - medisch microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

Voordelen van de SkinPen

  • FDA goedgekeurd – dus voldoet aan strenge Amerikaanse veiligheids- en gebruikseisen.
  • Medische CE klasse 2a – dus voldoet aan strenge Europese veiligheids- en gebruikseisen
  • ISO13485 certificaat – de fabrikant van de SkinPen heeft een beproefd kwaliteitssysteem op de organisatie
  • Getest en gevalideerd in laboratoria om het risico op kruisbesmetting te voorkomen
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Behandelingen kunnen het hele jaar door

Wat doet de SkinPen voor jouw huid?

De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

Wat maakt de SkinPen zo veilig?

Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Het mechaniek van de SkinPen zit namelijk in de verwisselbare kop en de naalddiepte kan op de cartridge zelf ingesteld kan worden. Hierdoor gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld en is optimale veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Bovendien beschikken de naaldcartridges over een veiligheidsmechanisme, dat ervoor zorgt dat elke naaldcartridge maar één keer gebruikt kan worden. De kans op kruisbesmetting (het overbrengen van andermans bloed en/of ziektes) is hierdoor 0%.

Mega hype
EXCLUSIEF bij Agua:
THE LYMA LASER!

Yes! Wij hebben groot nieuws! Als eerste én enige in Nederland hebben wij de beschikking over een geheel nieuwe en krachtige cold Laser, welke onlangs voor grote opschudding heeft gezorgd bij de lancering door o.a. Gwyneth Paltrow in haar boutique in Amerika en op de Oscars met o.a. Hailey Bieber: de LYMA Laser.

Bij Agua Skin Institute voeren we exclusief de LYMA Laser Red Carpet treatment uit (60 of 90 minuten). Ook kunnen we deze Lasers exclusief in Nederland aanbieden voor thuis gebruik. 

Laser Technologie

Lasertechnologie wordt al 50 jaar in ziekenhuizen gebruikt om verwondingen te genezen en cellen te regenereren. Als een wereldprimeur heeft LYMA deze technologie ontwikkeld, waardoor het krachtigste schoonheidsapparaat in de branche, zonder down time, is gecreëerd om je huid te transformeren. 

De LYMA-Laser: hoe werkt het?

De huid kent twee verouderingsprocessen. De LYMA laser werkt op beide niveaus van het huidverouderingsproces en zorgt ervoor dat: 

            De vernietiging van gezonde huidcellen wordt teruggedraaid en geregenereerd.
            Er in de bestaande cellen meer eiwitten geproduceerd worden om vrije radicalen te bestrijden.

Het verschil

Wat is er anders aan de LYMA-laser dan aan andere lasers die aangeboden worden?


De meeste lasers werken door gecontroleerde thermische verwonding. Ze brengen thermische schade toe aan het weefsel om de productie van collageen te stimuleren, waardoor de huid gevoelig aanvoelt en downtime nodig heeft. De LYMA Laser werkt totaal anders. Het maakt gebruik van lasertherapie op laag niveau, of bijna-infrarood laserlicht, een technologie die is geleend van de medische industrie, waar het wordt gebruikt om problemen te behandelen, van het herstel van kraakbeen tot het genezen van pezen. Dit licht is extreem krachtig en kan volledig veilig en effectief diep onder de huid doordringen. De Lyma laser kan niet alleen de diepste huidlagen bereiken, maar ook het onderliggende vet- en spierweefsel.

Wat betekent dit voor jouw huid?

Na dagen: Diep in de huid bereikt het laserlicht het fundamentele niveau van de dermis, gericht op de fibroblasten. Verouderende huidcellen krijgen nieuwe instructies om te verjongen en te regenereren.

Na weken
: Naarmate de cellen meer collageen en elastine produceren, merk je een gloed. Meer cellen worden teruggeschakeld naar hun verjongingsfase en deze vinden nu hun weg naar het huidoppervlak. Sommige huidaandoeningen zien al een enorme verbetering.
 
Na maanden: Fijne lijntjes en rimpels vervagen. De huid voelt steviger aan, hernieuwde elastine niveaus geven de huid een vollere, veerkrachtigere textuur. Littekens vervagen, rosacea wordt gekalmeerd, de huidtextuur wordt verfijnd.
 
Daarna: Collageen en elastine zijn op hun maximale niveau. Je huid ziet er het beste uit dat het al jaren heeft gedaan, met cellen die vanaf de basis worden geregenereerd. De LYMA Laser vormt de kern van uw huidverzorgingsroutine.
 
 

Wij zijn om. En jij?

Boek dan snel jouw afspraak of vraag meer informatie op bij onze experts.

Introductie Drs. Esther de Vries

Mijn naam is Dokter Esther de Vries. Ik ben gecertificeerd cosmetisch arts KNMG en eigenaresse van de kliniek DokterEs. In juli 2022 verhuisde ik mijn praktijk naar Agua Skin Institute. 


Een uitgeruste en frisse blik, zonder er behandeld uit te zien. Dát is waar ik voor sta en wat ik ook altijd voorop zal stellen. Door botox en filler met mate én op de juiste manier toe te passen kan een natuurlijk resultaat gecreëerd worden, passend bij de leeftijd en het gezicht. Ieder gezicht is uniek met een eigen schoonheid en dat wil ik ook graag zo behouden. Ik heb daarom een passie voor het optimaliseren van het verouderingsproces. Hierdoor ontstaat wél die uitgeruste frisse blik maar blijft ook het eigen karakter van het gezicht, uitstraling én de mimiek behouden. 


Lees meer… 

IMG_2275

Peelings

Een chemische peeling is een behandeling met een vloeistof die zichtbare huidverbetering geeft, de celvernieuwing stimuleert en de dode huidcellen verwijdert. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen. Een milde (zonder ‘downtime’ inpasbaar in iedere facial) tot krachtigere behandeling waarbij we doelgericht huidproblemen kunnen behandelen. Chemische peelings zijn ook perfect om jouw huid een boost te geven zodat je die mooie glow kunt bereiken én behouden.


Wij maken gebruik van de peelings van het merk SkinCeuticals. Een SkinCeuticals peeling zetten we in voor de volgende huidcondities:


Huidveroudering
Tijdens deze behandeling gebruiken we een peeling met glycolzuur en hoge concentraties antioxidanten. De structuur wordt hierdoor fijner en de huid zal meer gaan stralen. Geschikt voor de huid waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar zijn.

 

 Intensieve hydratie

Naarmate we ouder worden kan de huid steeds minder vocht vasthouden. Er ontstaan vochtlijntjes en de huid voelt ruwer aan. Met deze peeling gaan we de dode huidcellen verwijderen waardoor de huid minder ruw aanvoelt. Door de celdeling te stimuleren worden de mooie, jonge en gehydrateerde huidcellen sneller naar de oppervlakte geduwd waardoor de huid meer gaat stralen. De huid kan nu ook beter het vocht vasthouden. Geschikt voor een vochtarme huid. 

 

Egale stralende huidskleur
Als de huid dof oogt straalt hij niet meer. Deze chemische peeling en antioxidanten laten de huid weer stralen. Geschikt voor iedereen met een doffe, droge huid en een lichte verkleuring.

 

Pigmentatie / Huidverkleuringen

Heb je last van pigmentvlekken? Dan gaat deze peeling je hiermee helpen. Wij combineren geavanceerde pigment technologiën met exfoliërende methoden om oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar te laten worden. Geschikt voor pigmentverkleuringen, vlekkerige huid, zonschade of hormonale verkleuringen.


Acne
Met een peeling pakken we de overmatige talgproductie en verstoppingen aan. Ook een mooie peeling als je last hebt van acne + huidveroudering. Geschikt voor iedereen met acne en/of een onzuivere huid.

TC-Cryo Lipolyse

Permanente vetverwijdering zonder operatie! De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles), bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

De verwijdering van de vetcellen is blijvend net als een liposuctie, bij een gezonde levensstijl. De resultaten blijven even lang behouden als bij liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, blijven de resulaten ook op lange termijn stabiel.

Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 centimeter vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden voorzetten. Dat maakt de behandeling een prefect alternatief voor liposuctie. U zult versteld staan van de resultaten.

De TC CRYO is een thermocontrast therapie met een veilige gecontroleerde temperatuur (geen vriezen). De TC CRYO schakelt in slechts 6 seconden over van + 6 graden naar +41 graden met een totale duur van 55 minuten per behandeling.

Medi Spa
Icoone

Icoone Laser Massage

Door dieet en omvang vermindering zorg je ervoor dat je huid extra verslapt. Met Icoone laser kunnen we tegelijkertijd onderhuids vetweefsel aanpakken en je huid in optimale conditie brengen door mechanische bindweefsel massage. Vrijgemaakte afvalstoffen van onder andere de TC Cryo therapy worden afgevoerd, de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe collageen, vet ophopingen worden aangepakt, elasticiteit van de huid wordt verhoogd en contouren worden verstrakt. De led en laser toevoegingen in deze therapy zorgen ervoor dat vetcellen nog eens extra worden aangepakt doordat het vet in de cellen vloeibaar wordt gemaakt en worden afgevoerd.

 

Het is tevens mogelijk om extra zones toe te voegen aan de behandeling zoals de populaire ‘butt-lift’ voor een gelifte bilpartij of de cellulite behandeling voor ‘saddlebags’ en de wel bekende ‘zwemband’. Deze mogelijkheden kunt u bij de intake of alvorens iedere behandeling met de behandelaar bespreken.

Voor lichaam én gezicht!

Dermalux ®

Dermalux lichttherapie is klinisch bewezen en in Engeland al twee jaar op rij uitgeroepen tot beste huidbehandeling. Wij zijn heel blij dat we je deze therapie mogen aanbieden, Agua’s Dermalux werkt namelijk echt!

Lichttherapie verjongt, herstelt en revitaliseert en bereikt fantastische resultaten op het gebied van huidproblemen en anti-aging. In combinatie met Priori peelings is het effect helemaal verbluffend. Probeer het zelf en boek nu een Dermalux sessie!

Dermalux
IMG_2274 2

Oxygen power facials

Al onze levensfuncties zijn afhankelijk van zuurstof. Onze lichaamscellen hebben voortdurend voldoende zuurstof nodig om energie te kunnen halen uit bouw,- en voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren.

Met een zuurstofbehandeling worden huidverbeterende producten met 95-98% zuivere zuurstof onder hoge druk dieper in de huid gebracht om de celfuncties te optimaliseren. De doorbloeding wordt verbeterd waardoor de huid meer gaat stralen. De huid ziet er voller uit, elasticiteit wordt verhoogd en huidvochtigheid wordt verbeterd. Onze zuurstofmethode wordt door diverse medische studies onderbouwd.

Speciale aandacht krijgen:
Neus-lippen-plooi, het gebied rondom de mond, de oogpartij, de denkrimpel en de dwarsrimpels op voorhoofd en wangen. OXYGEN POWER FACIAL is 100% veilig, doeltreffend en ontspannen om te ondergaan. Inhalatie therapie is ook apart te boeken. Vraag onze specialisten voor meer informatie.