Medi Spa

Medi Spa

Bij Agua’s Medi Spa kun je terecht voor huid- en lichaamsverbetering zonder operaties. Onze huidspecialistes bieden je onder meer peelings, lichttherapie en afslank behandelingen. Lijn16 geeft je voedingsadvies en helpt je afslanken. Natuurlijk staat persoonlijke aandacht centraal en krijg je een behandeling op maat!

TC-Cryo lipolyse

TC-Cryo lipolyse

Permanente vetverwijdering zonder operatie! De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles) bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

De verwijdering van de vetcellen is blijvend net als en liposuctie bin een gezonde levensstijl. De resultaten zullen even lang behouden blijven als bij liposuctie. Indien u uw gewicht op peil  houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, zullen de resultaten ook op langer termijn  stabiel blijven.

Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 centimeter vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden voorzetten. Dat maakt de behandeling een prefect alternatief voor liposuctie. U zult versteld staan van de resultaten.

De TC CRYO is een thermocontrast therapie met een veilige gecontroleerde temperatuur (geen vriezen). De TC CRYO schakelt in slechts 6 seconden over van + 6 graden naar +41 graden met een totale duur van 55 minuten per behandeling.

 

Cryo-Lipolyse

Oxygen power facials

Oxygen power facials

Al onze levensfuncties zijn afhankelijk van zuurstof. Onze lichaamscellen hebben voortdurend voldoende zuurstof nodig om energie te kunnen halen uit bouw,- en voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren.

Met een zuurstofbehandeling worden huidverbeterende producten met 95-98% zuivere zuurstof onder hoge druk dieper in de huid gebracht om de celfuncties te optimaliseren. De doorbloeding wordt verbeterd waardoor de huid meer gaat stralen. De huid ziet er voller uit, elasticiteit wordt verhoogd en huidvochtigheid wordt verbeterd. Onze zuurstofmethode wordt door diverse medische studies onderbouwd.

Speciale aandacht krijgen:
• neus-lippen-plooi
• het gebied rondom de mond
• oogpartij
• de denkrimpel
• dwarsrimpels op voorhoofd en wangen

OXYJEN POWER FACIAL is 100% veilig,  doeltreffend en ontspannen om te ondergaan. Inhalatie therapie is ook apart te boeken. Vraag onze specialisten voor meer informatie.

Dermalux Light Therapy

Dermalux ®

Dermalux lichttherapie is klinisch bewezen en in Engeland al twee jaar op rij uitgeroepen tot beste huidbehandeling. Wij zijn heel blij dat we je deze therapie, als enige in Nederland, kunnen aanbieden. Agua’s Dermalux werkt namelijk echt!

Lichttherapie verjongt, herstelt en revitaliseert en bereikt fantastische resultaten op het gebied van huidproblemen en anti-aging. In combinatie met Priori peelings is het effect helemaal verbluffend. Probeer het zelf en boek nu een Dermalux sessie!

LichttherapiePeelings

Agua City Spa Eindhoven Massage Reinigen en Afslanken

Lijn 16 Figuurcorrectie

Bij Agua kun je zónder operatie op een veilige en pijnloze manier je lichaamscontouren corrigeren en huid verstevigen. bodyFx™ biedt echt spectaculaire resultaten!

Lees meer over deze mogelijkheid van Lijn 16 figuurcorrectie of neem contact op met Agua voor een vrijblijvende intake. Waarom zou je het niet doen?

Health • Lijn 16 figuurcorrectie

Lijn 16 Voedingsadvies

Lijn 16 Voedingsadvies

Lijn 16 is een praktijk voor voedingsadvies & afvallen. Eigenaresse en voedingsdeskundige Esther Schenkelaars is op vaste dagen aanwezig bij Agua en kan je adviseren over gezonde voeding.

Je kunt bij haar terecht als je gewicht wilt verliezen, fysiek wilt aansterken of omdat je gewoon gezonder wilt eten.

Health • Lijn 16 voedingsadvies

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak