Medi Spa

Medi Spa

Bij Agua’s Medi Spa kun je terecht voor huid- en lichaamsverbetering zonder operaties. Onze huidspecialistes bieden onder meer peelings, lichttherapie en afslank behandelingen. Met het fabbody systeem geven we je voedingsadvies en helpen we je afslanken. Natuurlijk staat persoonlijke aandacht centraal en krijg je een behandeling op maat!

IMG_2275

Peelings

Een chemische peeling is een behandeling met een vloeistof die zichtbare huidverbetering geeft, de celvernieuwing stimuleert en de dode huidcellen verwijdert. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen. Een milde (zonder ‘downtime’ inpasbaar in iedere facial) tot krachtigere behandeling waarbij we doelgericht huidproblemen kunnen behandelen. Chemische peelings zijn ook perfect om jouw huid een boost te geven zodat je die mooie glow kunt bereiken én behouden.


Wij maken gebruik van de peelings van het merk SkinCeuticals. Een SkinCeuticals peeling zetten we in voor de volgende huidcondities:


Huidveroudering
Tijdens deze behandeling gebruiken we een peeling met glycolzuur en hoge concentraties antioxidanten. De structuur wordt hierdoor fijner en de huid zal meer gaan stralen. Geschikt voor de huid waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar zijn.

 

 Intensieve hydratie

Naarmate we ouder worden kan de huid steeds minder vocht vasthouden. Er ontstaan vochtlijntjes en de huid voelt ruwer aan. Met deze peeling gaan we de dode huidcellen verwijderen waardoor de huid minder ruw aanvoelt. Door de celdeling te stimuleren worden de mooie, jonge en gehydrateerde huidcellen sneller naar de oppervlakte geduwd waardoor de huid meer gaat stralen. De huid kan nu ook beter het vocht vasthouden. Geschikt voor een vochtarme huid. 

 

Egale stralende huidskleur
Als de huid dof oogt straalt hij niet meer. Deze chemische peeling en antioxidanten laten de huid weer stralen. Geschikt voor iedereen met een doffe, droge huid en een lichte verkleuring.

 

Pigmentatie / Huidverkleuringen

Heb je last van pigmentvlekken? Dan gaat deze peeling je hiermee helpen. Wij combineren geavanceerde pigment technologiën met exfoliërende methoden om oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar te laten worden. Geschikt voor pigmentverkleuringen, vlekkerige huid, zonschade of hormonale verkleuringen.


Acne
Met een peeling pakken we de overmatige talgproductie en verstoppingen aan. Ook een mooie peeling als je last hebt van acne + huidveroudering. Geschikt voor iedereen met acne en/of een onzuivere huid.

TC-Cryo Lipolyse

Permanente vetverwijdering zonder operatie! De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles), bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

De verwijdering van de vetcellen is blijvend net als een liposuctie, bij een gezonde levensstijl. De resultaten blijven even lang behouden als bij liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, blijven de resulaten ook op lange termijn stabiel.

Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 centimeter vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden voorzetten. Dat maakt de behandeling een prefect alternatief voor liposuctie. U zult versteld staan van de resultaten.

De TC CRYO is een thermocontrast therapie met een veilige gecontroleerde temperatuur (geen vriezen). De TC CRYO schakelt in slechts 6 seconden over van + 6 graden naar +41 graden met een totale duur van 55 minuten per behandeling.

Medi Spa
Icoone

Icoone Laser Massage

Door dieet en omvang vermindering zorg je ervoor dat je huid extra verslapt. Met Icoone laser kunnen we tegelijkertijd onderhuids vetweefsel aanpakken en je huid in optimale conditie brengen door mechanische bindweefsel massage. Vrijgemaakte afvalstoffen van onder andere de TC Cryo therapy worden afgevoerd, de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe collageen, vet ophopingen worden aangepakt, elasticiteit van de huid wordt verhoogd en contouren worden verstrakt. De led en laser toevoegingen in deze therapy zorgen ervoor dat vetcellen nog eens extra worden aangepakt doordat het vet in de cellen vloeibaar wordt gemaakt en worden afgevoerd.

 

Het is tevens mogelijk om extra zones toe te voegen aan de behandeling zoals de populaire ‘butt-lift’ voor een gelifte bilpartij of de cellulite behandeling voor ‘saddlebags’ en de wel bekende ‘zwemband’. Deze mogelijkheden kunt u bij de intake of alvorens iedere behandeling met de behandelaar bespreken.

Dermalux ®

Dermalux lichttherapie is klinisch bewezen en in Engeland al twee jaar op rij uitgeroepen tot beste huidbehandeling. Wij zijn heel blij dat we je deze therapie mogen aanbieden, Agua’s Dermalux werkt namelijk echt!

Lichttherapie verjongt, herstelt en revitaliseert en bereikt fantastische resultaten op het gebied van huidproblemen en anti-aging. In combinatie met Priori peelings is het effect helemaal verbluffend. Probeer het zelf en boek nu een Dermalux sessie!

Dermalux
IMG_2274 2

Oxygen power facials

Al onze levensfuncties zijn afhankelijk van zuurstof. Onze lichaamscellen hebben voortdurend voldoende zuurstof nodig om energie te kunnen halen uit bouw,- en voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren.

Met een zuurstofbehandeling worden huidverbeterende producten met 95-98% zuivere zuurstof onder hoge druk dieper in de huid gebracht om de celfuncties te optimaliseren. De doorbloeding wordt verbeterd waardoor de huid meer gaat stralen. De huid ziet er voller uit, elasticiteit wordt verhoogd en huidvochtigheid wordt verbeterd. Onze zuurstofmethode wordt door diverse medische studies onderbouwd.

Speciale aandacht krijgen:
Neus-lippen-plooi, het gebied rondom de mond, de oogpartij, de denkrimpel en de dwarsrimpels op voorhoofd en wangen. OXYGEN POWER FACIAL is 100% veilig, doeltreffend en ontspannen om te ondergaan. Inhalatie therapie is ook apart te boeken. Vraag onze specialisten voor meer informatie.