Medi Spa

Medi Spa

Bij Agua’s Medi Spa kun je terecht voor huid- en lichaamsverbetering zonder operaties. Onze huidspecialistes bieden onder meer peelings, lichttherapie en afslank behandelingen. Lijn16 geeft je voedingsadvies en helpt je afslanken. Natuurlijk staat persoonlijke aandacht centraal en krijg je een behandeling op maat!

Injectables

Injectables

Binnenkort bij Agua…

TC-Cryo Lipolyse

Permanente vetverwijdering zonder operatie! De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles), bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

De verwijdering van de vetcellen is blijvend net als een liposuctie, bij een gezonde levensstijl. De resultaten blijven even lang behouden als bij liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, blijven de resulaten ook op lange termijn stabiel.

Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 centimeter vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden voorzetten. Dat maakt de behandeling een prefect alternatief voor liposuctie. U zult versteld staan van de resultaten.

De TC CRYO is een thermocontrast therapie met een veilige gecontroleerde temperatuur (geen vriezen). De TC CRYO schakelt in slechts 6 seconden over van + 6 graden naar +41 graden met een totale duur van 55 minuten per behandeling.

Medi Spa
Icoone

Icoone Laser Massage

Door dieet en omvang vermindering zorg je ervoor dat je huid extra verslapt. Met Icoone laser kunnen we tegelijkertijd onderhuids vetweefsel aanpakken en je huid in optimale conditie brengen door mechanische bindweefsel massage. Vrijgemaakte afvalstoffen van onder andere de TC Cryo therapy worden afgevoerd, de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe collageen, vet ophopingen worden aangepakt, elasticiteit van de huid wordt verhoogd en contouren worden verstrakt. De led en laser toevoegingen in deze therapy zorgen ervoor dat vetcellen nog eens extra worden aangepakt doordat het vet in de cellen vloeibaar wordt gemaakt en worden afgevoerd.

 

Het is tevens mogelijk om extra zones toe te voegen aan de behandeling zoals de populaire ‘butt-lift’ voor een gelifte bilpartij of de cellulite behandeling voor ‘saddlebags’ en de wel bekende ‘zwemband’. Deze mogelijkheden kunt u bij de intake of alvorens iedere behandeling met de behandelaar bespreken.

Dermalux ®

Dermalux lichttherapie is klinisch bewezen en in Engeland al twee jaar op rij uitgeroepen tot beste huidbehandeling. Wij zijn heel blij dat we je deze therapie, als enige in Nederland, kunnen aanbieden. Agua’s Dermalux werkt namelijk echt!

Lichttherapie verjongt, herstelt en revitaliseert en bereikt fantastische resultaten op het gebied van huidproblemen en anti-aging. In combinatie met Priori peelings is het effect helemaal verbluffend. Probeer het zelf en boek nu een Dermalux sessie!

Dermalux
Medi Spa

Oxygen power facials

Al onze levensfuncties zijn afhankelijk van zuurstof. Onze lichaamscellen hebben voortdurend voldoende zuurstof nodig om energie te kunnen halen uit bouw,- en voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren.

Met een zuurstofbehandeling worden huidverbeterende producten met 95-98% zuivere zuurstof onder hoge druk dieper in de huid gebracht om de celfuncties te optimaliseren. De doorbloeding wordt verbeterd waardoor de huid meer gaat stralen. De huid ziet er voller uit, elasticiteit wordt verhoogd en huidvochtigheid wordt verbeterd. Onze zuurstofmethode wordt door diverse medische studies onderbouwd.

Speciale aandacht krijgen:
Neus-lippen-plooi, het gebied rondom de mond, de oogpartij, de denkrimpel en de dwarsrimpels op voorhoofd en wangen. OXYGEN POWER FACIAL is 100% veilig, doeltreffend en ontspannen om te ondergaan. Inhalatie therapie is ook apart te boeken. Vraag onze specialisten voor meer informatie.