Massage

Agua biedt een uitgebreid scala aan massages. Of je nu kiest voor een sport- of relaxmassage, hotstone massage of aromatherapie: een massage is een weldaad voor iedereen. Laat alle stress varen, ervaar een compleet gevoel van welzijn en stap met vernieuwde energie naar buiten.

Individual sport/relax massage

30/60 Minuten
€42,50/€69,-

Een massage toegespitst op jouw specifieke wensen, van 30 of 60 minuten.

ESPA aromatherapie massage

60/90 minuten
€85,- / €110,-

Een essentiële, en specifieke massage van het gehele lichaam waarbij gebruik gemaakt wordt van een uniek essentiële oliën mengsel, specifiek uitgekozen voor jou. Je kan kiezen uit de volgende focus gebieden: Detoxifier, De-stresser, Muscle relaxer, Jet-lag reviver, Immune booster, Energiser, en Body toner.

ESPA Hot stone massage

60/90 minuten
€90,- / €129,-

Een therapeutische massage waarbij warme vulkaanstenen en aromatherapie worden gecombineerd om je lichaam te laten ontspannen. De warmte van de stenen trekt helemaal in de spieren om klachten en spanningen te laten verdwijnen.

ESPA Muscle reviver

45 minuten
€57,-

Een korte massage die spanning gerelateerde hoofdpijnen en nekklachten tegengaat. De rug, het gezicht, en de hoofdhuid worden uitgebreid gemasseerd waardoor je helemaal herladen naar huis gaat.

ESPA Rug, nek, en schouder

30 minuten
€47,50,-
Extra gespannen gebieden worden aangepakt met speciaal geselecteerde massagetechnieken voor optimale ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal voor jou geselecteerde ESPA lichaamsolie, en waar nodig ook van hot stones.

ESPA Schouder, nek, en hoofdhuid massage

30 minuten
€47,50,-

Deze massage richt zich op de meest gespannen gebieden van het lichaam, en maakt gebruik van een ESPA lichaamsolie speciaal geselecteerd voor jou. Waar nodig worden hot stones gebruikt voor extra ontspanning.

Pregnancy massage

60 minuten
€ 79,-

Een heerlijke, verlichtende zwangerschapsmassage voor Mum’s to be!

AA Body refiner

60 Minuten
€79,-

Een verstevigende en verslankende behandeling om de contouren van je lichaam te verfijnen en overtollige vloeistoffen te verwijderen, resulterend in een slanker silhouet en gladdere huid.

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak