Agua Skin Institute: Fabbody
Agua Skin Institute: Fabbody

Fabbody System by Agua Skin Institute voor gewichtsreductie en contour verbetering

Met het Fabbody system introduceren we een dieet en body contouring systeem in één. Hiermee kun je in een korte periode fantastische resultaten behalen op het gebied van afvallen en bodycontouren tegelijkertijd.

Het Fabbody systeem zorgt ervoor dat je gelijkmatig afvalt en tegelijkertijd werkt aan de afvoer van gifstoffen uit je lichaam. Daarnaast zorgt het voor het verstrakken van je huid en contouren.

Door deze simultane aanpak kunnen we prachtige resultaten bereiken voor degenen die tot 5 á 8 kilo kwijt willen en hun lichaamscontouren tegelijkertijd willen verstrakken. Hierdoor treedt er geen verslapping op vanwege gewichtsreductie. Een perfecte snelle boost voor een gezondere leefstijl en een strakker lichaam.

Maak hieronder een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Fabbody System, waar komt dat vandaan?

Ik vindt het engelse woord Fabulous een prachtig woord. Dit omschrijft en vangt de betekenis van allerlei woorden zoals geweldig, prachtig, fantastisch, mooi, fabelachtig, uniek en bewonderenswaardig… Precies al die woorden die een mens beschrijven. Die jou omschrijven. Jij bent prachtig, mooi, uniek, fantastisch, fabelachtig en bewonderenswaardig! En je lijf ook! Wat zit ieder mens toch fabuleus in elkaar. Daarom mag je ook trots zijn op je fabulous zelf!

 

Maar soms hebben we het gevoel dat de spiegel ons niet zo’n fabulous body voorhoud als we willen. Of dat het beter voor ons zou zijn om een paar kilootjes minder op de weegschaal te zien. Of misschien wil je net iets lekkerder in je kleren zitten of in je bikini of zwembroek voor de zomer. Een fabuleus ’summerbody’ of meer recentelijk: de ‘coronakiloos’ kwijtraken. Dit systeem is speciaal daarvoor: om te zorgen dat jij jouw Fabulous Body krijgt, daarom hebben we besloten om dit het Fabbody System te noemen. Duidelijke taal toch?

Agua Skin Institute: Fabbody
Icoone

Icoone Laser Massage

Door dieet en omvang vermindering zorg je ervoor dat je huid extra verslapt. Met Icoone laser kunnen we tegelijkertijd onderhuids vetweefsel aanpakken en je huid in optimale conditie brengen door mechanische bindweefsel massage. Vrijgemaakte afvalstoffen van onder andere de TC Cryo therapy kunnen worden afgevoerd, de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe collageen, vet ophopingen worden aangepakt, elasticiteit van de huid wordt verhoogd en contouren worden verstrakt. De led en laser toevoegingen in deze therapy zorgen ervoor dat vetcellen nog eens extra worden aangepakt doordat het vet in de cellen vloebaar wordt gemaakt en kan worden afgevoerd.

Het is tevens mogelijk om extra zones toe te voegen aan de behandeling zoals de populaire ‘butt-lift’ voor een gelifte bilpartij of de cellulite behandeling voor ‘saddlebags’ en de wel bekende ‘zwemband’. Deze mogelijkheden kunt u bij de intake of alvorens iedere behandeling met de behandelaar bespreken.

TC-Cryo Lipolyse

Permanente vetverwijdering zonder operatie! De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles) bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

De verwijdering van de vetcellen is blijvend net als een liposuctie bij een gezonde levensstijl. De resultaten zullen even lang behouden blijven als bij liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, zullen de resultaten ook op lange termijn stabiel blijven.

Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 centimeter vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden voorzetten. Dat maakt de behandeling een prefect alternatief voor liposuctie. U zult versteld staan van de resultaten.

De TC CRYO is een thermocontrast therapie met een veilige gecontroleerde temperatuur (geen vriezen). De TC CRYO schakelt in slechts 6 seconden over van + 6 graden naar +41 graden met een totale duur van 55 minuten per behandeling.

Medi Spa