Botox Eindhoven

Botox Eindhoven

Voor botox in Eindhoven ben je bij Agua Spa Health & Beauty aan het Wilhelminaplein in goede handen. In een ontspannen omgeving verzorgt cosmetisch arts Elle Vissers de kwalitatief hoogstaande en veilige behandelingen. Met Botox® zie je er stralend en fris uit zonder operatie.

Botox Eindhoven

Botox bij Agua

Agua Spa Health & Beauty is hèt adres voor anti-aging en botox in Eindhoven. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde specialistes en cosmetisch artsen en stellen kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht altijd centraal. En dat alles in een ontspannen en luxe omgeving waar u zich zeker op uw gemak zult voelen!

Wij zijn blij dat we u naast onze schoonheidsbehandelingen Botox kunnen aanbieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Botox of een vrijblijvend persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak! Of lees hieronder eerst meer.

Wat is Botox

Botox® is een geregistreerde merknaam en staat voor botuline toxine, een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie. Een Botox® injectie is geen filler maar verzwakt de gezichtsspieren die zorgen voor je mimiek en rimpels. Doordat de spieren niet meer of minder goed samentrekken, trekt de huid glad bij fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels.

Een Botox® behandeling is veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en geen invloed op de rest van het lichaam. Een behandelde spier herstelt zich bovendien volledig na enkele maanden.

Botox Behandeling

Botox® wordt door middel van zeer dunne naaldjes in de huid geïnjecteerd. Een behandeling neemt slechts enkele minuten in beslag en wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. Het effect van een Botox® behandeling zie je binnen 1 tot 2 dagen na de behandeling en is optimaal na 2 weken. Gemiddeld is de werkingsduur 3 tot 4 maanden.

Agua’s botox in Eindhoven wordt verzorgd door cosmetisch arts Elle Vissers die na haar universitaire studie Geneeskunde onder meer in de plastische chirurgie werkte. Enkele jaren geleden specialiseerde zij zich in medisch-cosmetische huidverbetering. Meer over Elle: medi-spa.

Botox behandelingen in Eindhoven

Wanneer Botox

Voor iedereen die zich stoort aan zijn of haar rimpels, kraaienpootjes of vervelende lijnen biedt botox in Eindhoven een oplossing. Botox® is ook toepasbaar voor medische problemen. De toepassingen:

 • frons- en voorhoofdrimpels
 • putjes in de kin
 • lijntjes op de neus
 • kraaienpootjes
 • overmatig transpireren
 • migraine en hoofdpijnklachten
 • knarsetanden

Wanneer Fillers

Naast Botox® in Eindhoven bieden we ook fillers: injecties op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature voorkomt in het lichaam. Door het plaatsen van een filler worden rimpels opgevuld waardoor ze vervagen of zelfs verdwijnen.

Botox® biedt een oplossing voor dynamische rimpels. Fillers helpen bij zogenaamde statische rimpels: rimpels die ook in een ontspannen gezicht zichtbaar zijn. Enkele toepassingen van fillers op een rij:

 • wallen en donkere kringen
 • lippen, neusliplijn en neusbrug of -punt
 • afhangende mondhoeken
 • opvullen van jukbeenderen en (ingevallen) wangen
 • opvullen van holle slapen

Keuze en Tarieven

Botox® en fillers zijn beide zogenaamde ‘injectables’. Welke methode je kiest is helemaal afhankelijk van je wensen en verwachtingen. Het is daarom belangrijk om deze tijdens een vrijblijvend gesprek kenbaar te maken.

Wil je er (weer) stralend en fris uitzien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van botox in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Voor de tarieven van onze injectables, verwijzen wij je graag naar onze medisch-cosmetische pagina.

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak