Body

Het gevarieerde aanbod aan lichaamsbehandelingen zorgt ervoor dat Agua in Eindhoven altijd wel een geschikte behandeling voor je heeft. Met een body treatment pakken we probleemzones aan of brengen we een algehele verbetering van de huid teweeg. Uiteraard gebruiken we hierbij topkwaliteit producten!

ESPA’s Gouden trio – Back, face, scalp (incl. Hot stone)

90/120 Minuten
€115,-/€150,-

Ook wel bekend als de held van ESPA. Deze uitgebreide behandeling richt zich op drie gebieden. Inclusief het exfoliëren van de rug, een rug massage met hot stones, een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op jouw wensen, en een ontspannende hoofdhuidmassage als afsluiter.

ESPA body polish

30 Minuten
€40,-

Bodybrush & scrub voor een ultiem gepolijste huid.

ESPA Salt & oil scrub

30 minuten
€45,-

Deze zeer bijzondere behandeling exfolieert en reinigt de huid diep, om vervolgens optimaal te voeden met essentiële oliën. Een perfecte behandeling op zichzelf, of als voorbereiding op een ESPA massage.

ESPA Hair & scalp treatment

30 Minuten
€47,50

Een therapeutische hoofdmassage met ESPA’s beroemde pink hair and scalp mud. Verlicht spanning en zorgt voor een gezonde hoofdhuid en stralend haar!

Ultimate Detox Reviver

60 minuten
€ 80,-

NEW!! Ontgift je lichaam met een luxueuze scrub, detox mud en heerlijke essentiële oliën als hemelse afsluiter ingemasseerd.Voel je schoon en herboren.

AA Body refiner

60 Minuten
€79,-

Een verstevigende en verslankende behandeling om de contouren van je lichaam te verfijnen en overtollige vloeistoffen te verwijderen, resulterend in een slanker silhouet en gladdere huid.

Perfect back – scrub&wrap

30 Minuten
€45,-

Speciaal voor de rug. Deze behandeling herstelt de (probleem) huid, waardoor de rug glad, stralend en egaal wordt.

Cryo-Lipolyse

55 minuten
€109,-

Permanente vetverwijdering zonder operatie! De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties of herstelperiode. De verwijdering van de vetcellen is blijvend net als en liposuctie bin een gezonde levensstijl. Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 centimeter vermindering van de omvang gerealiseerd worden.

Kuur van 3 : € 315,- | Kuur van 6 : € 575,-

Kissed by Mii spray tanning

30 minuten
€ 40,-

Een professionele spray tan waarbij gebruik gemaakt wordt van de fantastische producten van Kissed by mii voor een natuurlijk effect.

Vergeet niet van tevoren goed te scrubben!

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak

Lieve gasten van Agua,

De Corona crisis raakt ons allemaal. Omdat de 1,5 meter regel het onmogelijk maakt om onze mooie Agua Spa voor meerdere gasten tegelijk te openen, sluiten wij deze permanent.

Onze gasten weten dat wij ons de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd hebben in huidverbetering en anti-aging behandelingen. We hebben nu besloten om hier onze hoofdactiviteit van te maken.

Agua Spa Health & Beauty gaat verder als Agua Skin Institute

Onze passie voor resultaatgerichte, daadwerkelijke huidverbetering en aanwijsbare huidverjonging is groot. Dit doen we op een natuurlijke en verantwoorde manier zonder de huid te beschadigen. Onze professionele medewerkers worden internationaal opgeleid. Daarom hebben we een hoog kennisniveau en zijn we op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Dagelijks zien en voelen wij met eigen ogen en handen hoe we een huid in optimale conditie krijgen en huidproblemen de baas kunnen worden.

Hierbij hoort de keuze voor de allerbeste werkzame producten verkrijgbaar op de internationale markt. Uiteraard worden we als huidspecialisten hier erg enthousiast van. De beslissing om onze mooie zaak door te ontwikkelen tot een specialistisch huidinstituut is dan ook logische stap die door de Corona crisis versneld is.

Wij gaan door met de introductie van nieuwe aanvullingen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huid- en lichaamsverzorging.

Vanaf nu ook Agua Skin Institute Webshop

Veiligheids- en beschermingsmaatregelen zijn genomen, de salons zijn aangepast en we zijn weer begonnen met waar we goed in zijn: Professionele  up-to-date behandelingen van hoge kwaliteit.

Met trots introduceren we vandaag ook onze Agua Webshop waar je al onze speciaal geselecteerde producten kunt verkrijgen. Wanneer je liever online winkelt dan kan dat vanaf nu dus ook bij Agua. Uiteraard kunt u ons gerust bellen voor een vrijblijvend advies. We helpen u graag bij uw keuze.

We wensen iedereen veel sterkte en stay safe!

Lieve groet van iedereen @ Agua