Body

Het gevarieerde aanbod aan lichaamsbehandelingen zorgt ervoor dat Agua in Eindhoven altijd wel een geschikte behandeling voor je heeft. Met een body treatment pakken we probleemzones aan of brengen we een algehele verbetering van de huid teweeg. Uiteraard gebruiken we hierbij topkwaliteit producten!

ESPA’s Gouden trio – Back, face, scalp (incl. Hot stone)

90/120 Minuten
€115,-/€150,-

Ook wel bekend als de held van ESPA. Deze uitgebreide behandeling richt zich op drie gebieden. Inclusief het exfoliëren van de rug, een rug massage met hot stones, een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op jouw wensen, en een ontspannende hoofdhuidmassage als afsluiter.

ESPA body polish

30 Minuten
€40,-

Bodybrush & scrub voor een ultiem gepolijste huid.

ESPA Salt & oil scrub

30 minuten
€45,-

Deze zeer bijzondere behandeling exfolieert en reinigt de huid diep, om vervolgens optimaal te voeden met essentiële oliën. Een perfecte behandeling op zichzelf, of als voorbereiding op een ESPA massage.

ESPA Hair & scalp treatment

30 Minuten
€47,50

Een therapeutische hoofdmassage met ESPA’s beroemde pink hair and scalp mud. Verlicht spanning en zorgt voor een gezonde hoofdhuid en stralend haar!

Ultimate Detox Reviver

60 minuten
€ 80,-

NEW!! Ontgift je lichaam met een luxueuze scrub, detox mud en heerlijke essentiële oliën als hemelse afsluiter ingemasseerd.Voel je schoon en herboren.

AA Body refiner

60 Minuten
€79,-

Een verstevigende en verslankende behandeling om de contouren van je lichaam te verfijnen en overtollige vloeistoffen te verwijderen, resulterend in een slanker silhouet en gladdere huid.

Perfect back – scrub&wrap

30 Minuten
€45,-

Speciaal voor de rug. Deze behandeling herstelt de (probleem) huid, waardoor de rug glad, stralend en egaal wordt.

Cryo-Lipolyse

55 minuten
€109,-

Permanente vetverwijdering zonder operatie! De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties of herstelperiode. De verwijdering van de vetcellen is blijvend net als en liposuctie bin een gezonde levensstijl. Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 centimeter vermindering van de omvang gerealiseerd worden.

Kuur van 3 : € 315,- | Kuur van 6 : € 575,-

Kissed by Mii spray tanning

30 minuten
€ 40,-

Een professionele spray tan waarbij gebruik gemaakt wordt van de fantastische producten van Kissed by mii voor een natuurlijk effect.

Vergeet niet van tevoren goed te scrubben!

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak