AGUAZINE april 2015

SPRING BREAK! Het voorjaar is eindelijk echt begonnen! We kunnen gaan genieten van het heerlijke weer en onszelf weer laten zien. Make sure you are ready for the Spring Season. Get prepared @ agua! Zie …

Lees verder

AGUAZINE Maart 2015

TIJD OM JE WINTERVACHT TE VERLIEZEN, & MET EEN FRISSE BLIK HET VOORJAAR IN! Het is belangrijk voor het onderhoud van je huid om regelmatig (1 x in de 6 weken) naar een professionele schoonheid specialiste of huid therapeut te …

Lees verder

Een loeiend goed cadeau voor toekomstige mama’s en baby’s:

Verwen je baby en jezelf met de speciale lijn van COWSHED voor mama’s en baby’s met heerlijke bad, haar en lichaamsproducten. Alle producten van #Cowshed zijn vrij van parabenen petrochemicaliën sulfaten en ze bevatten géén kunstmatige geur en kleurstoffen. Het …

Lees verder

Valentijns kado voor hem? COWSHED – BULLOCKS Nu bij Agua

A great gift for the well-groomed bull in your life! De no-nonsense Bullocks voor mannen range bevat hennepzaad olie. Deze kalmeert, verzorgd en verhoogd het vochtniveau zonder een vet (glanzend) effect. Mannen houden van effectieve producten die doen …

Lees verder

‘It's time to treat yourself’ Maak een afspraak


Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua!

Maak een afspraak

Lieve gasten van Agua,

De Corona crisis raakt ons allemaal. Omdat de 1,5 meter regel het onmogelijk maakt om onze mooie Agua Spa voor meerdere gasten tegelijk te openen, sluiten wij deze permanent.

Onze gasten weten dat wij ons de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd hebben in huidverbetering en anti-aging behandelingen. We hebben nu besloten om hier onze hoofdactiviteit van te maken.

Agua Spa Health & Beauty gaat verder als Agua Skin Institute

Onze passie voor resultaatgerichte, daadwerkelijke huidverbetering en aanwijsbare huidverjonging is groot. Dit doen we op een natuurlijke en verantwoorde manier zonder de huid te beschadigen. Onze professionele medewerkers worden internationaal opgeleid. Daarom hebben we een hoog kennisniveau en zijn we op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Dagelijks zien en voelen wij met eigen ogen en handen hoe we een huid in optimale conditie krijgen en huidproblemen de baas kunnen worden.

Hierbij hoort de keuze voor de allerbeste werkzame producten verkrijgbaar op de internationale markt. Uiteraard worden we als huidspecialisten hier erg enthousiast van. De beslissing om onze mooie zaak door te ontwikkelen tot een specialistisch huidinstituut is dan ook logische stap die door de Corona crisis versneld is.

Wij gaan door met de introductie van nieuwe aanvullingen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huid- en lichaamsverzorging.

Vanaf nu ook Agua Skin Institute Webshop

Veiligheids- en beschermingsmaatregelen zijn genomen, de salons zijn aangepast en we zijn weer begonnen met waar we goed in zijn: Professionele  up-to-date behandelingen van hoge kwaliteit.

Met trots introduceren we vandaag ook onze Agua Webshop waar je al onze speciaal geselecteerde producten kunt verkrijgen. Wanneer je liever online winkelt dan kan dat vanaf nu dus ook bij Agua. Uiteraard kunt u ons gerust bellen voor een vrijblijvend advies. We helpen u graag bij uw keuze.

We wensen iedereen veel sterkte en stay safe!

Lieve groet van iedereen @ Agua