Men

Bij Agua nemen we de verzorging van de man serieus. Laat je handen of voeten verzorgen of boek een heerlijke gezichtsbehandeling. Ook massages, lichaamsbehandelingen, lichttherapie en harsen zijn mogelijk. Men, ga zitten, ontspan en geniet!

men facial

!QMS men's purifying facial

Een high-performance behandeling van exeptionele standaard met bewezen resultaat for great skin.

60 Minuten

€98,-

ESPA Essential facial

Een no-nonsense resultaatgerichte gezichtsbehandeling, waarbij de huid diep gereinigd en gestimuleerd wordt. Anti-ageing en resulterend in een vitale, gezonde, verstrakte huid.

45 Minuten

€79,-

ESPA’s Gouden trio – Back, face, scalp (incl. Hot stone)

Ook wel bekend als de held van ESPA. Deze uitgebreide behandeling richt zich op drie gebieden. Inclusief het exfoliëren van de rug, een rug massage keuze uit met hot stones of zonder, een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op jouw wensen, en een ontspannende hoofdhuidmassage als afsluiter.

90/120 Minuten

€135,-/€165,-

ESPA nek, rug massage en gezicht voor mannen

Een gepersonaliseerde behandeling die een ontspannende schouder, nek en hoofdhuid massage combineert met een boost voor het gezicht.

60 Minuten

€89,-

Individual sport/relax massage

Een massage toegespitst op jouw specifieke wensen, van 30 of 60 minuten.

30/60 Minuten

€49,50/€79,-

ESPA Muscle reviver

Een korte massage die spanning gerelateerde hoofdpijnen en nekklachten tegengaat. De rug, het gezicht, en de hoofdhuid worden uitgebreid gemasseerd waardoor je helemaal herladen naar huis gaat.

45 Minuten

€65,-

ESPA aromatherapie massage

Een essentiële, en specifieke massage van het gehele lichaam waarbij gebruik gemaakt wordt van een uniek essentiële oliën mengsel, specifiek uitgekozen voor jou. Je kan kiezen uit de volgende focus gebieden: Detoxifier, De-stresser, Muscle relaxer, Energiser, en Body toner.

60/90 minuten

€95,- / €125,-

ESPA Hot stone massage

Een therapeutische massage waarbij warme vulkaanstenen en aromatherapie worden gecombineerd om je lichaam te laten ontspannen. De warmte van de stenen trekt helemaal in de spieren om klachten en spanningen te laten verdwijnen.

60/90 minuten

€99,- / €139,-

Executive foot care for men

Een ontspannende voetbehandeling. Omvat het verwijderen van eelt en het masseren van de voeten met diepe hydraterende crèmes. Nagelriemen worden schoon en netjes gemaakt, en nagels worden perfect gevormd.

45 Minuten

€49,-

Executive hand & nail treatment for men

De handen worden gescrubd om overtollige cellen te verwijderen en gemasseerd met verschillende crèmes. Nagelriemen worden bijgewerkt en verzorgt, nagels worden geknipt en perfect gevormd.

30 Minuten

€39,-

Men's Treatments

Agua biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen, speciaal gericht op de mannenhuid. Een skin check of facial voor mannen is hot. Maar wat dacht je van een body treatment of massage om je pijnlijke spieren te ontlasten?

Kom naar Agua voor pure ontspanning!

Men
Men

Men's Nail bar

Ook mannen vinden het prettig dat hun handen en voeten er fris en verzorgd uitzien. En helemaal als je tijdens een behandeling lekker onderuit kunt zakken in een van onze luie sofa’s!

Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden met onze gespecialiseerde medewerksters.

Men’s Medi Spa

Cosmetische behandelingen voor mannen taboe? Niet meer gelukkig! Ook mannen gaan tegenwoordig massaal voor de anti-aging behandelingen en peelings. Onze lichttherapie helpt bij diverse huidproblemen.

Stap eens binnen of bel voor een afspraak!