Massage

Agua biedt een uitgebreid scala aan massages. Of je nu kiest voor een sport-, relax-, hotstone- massage of aromatherapie: er is een weldaad voor iedereen. Laat alle stress varen, ervaar een compleet gevoel van welzijn en stap met vernieuwde energie naar buiten.

Individual sport/relax massage

Toegespitst op jouw specifieke wensen, van 30 of 60 minuten.

30/60 Minuten

€59,50/€89,-

ESPA aromatherapie massage

Een essentiële, en specifieke massage van het gehele lichaam waarbij gebruik gemaakt wordt van een uniek essentiële oliën mengsel, specifiek uitgekozen voor jou. 

60/90 minuten

€99,-/ €139,-

ESPA Hot stone massage

Vulkaanstenen en aromatherapie worden gecombineerd om je lichaam te laten ontspannen. De warmte van de stenen trekt helemaal in de spieren om klachten en spanningen te laten verdwijnen.

60/90 minuten

€109,-/ €149,-

ESPA Muscle reviver

Een korte massage die spanning gerelateerde hoofdpijnen en nekklachten tegengaat. De rug, nek en het hoofdhuid worden uitgebreid gemasseerd waardoor je helemaal herladen naar huis gaat.

45 Minuten

€75,-

ESPA Rug, nek, en schouder/Schouder, nek en hoofdhuid massage

Extra gespannen gebieden worden aangepakt met speciaal geselecteerde massagetechnieken voor optimale ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal voor jou geselecteerde ESPA lichaamsolie.

30 minuten

€65,-

Pregnancy massage

Een heerlijke, verlichtende zwangerschapsmassage voor Mum’s to be! Met gebruik van een speciaal kussen zorgen wij ervoor dat we comfortabel de rug kunnen masseren vanuit je zij.

60 Minuten

€95,-

Icoone bindweefselmassage

Ben jij opzoek naar een natuurlijke, pijnloze en 100% veilige behandeling voor de aanpak van je huidverslapping, rimpels of cellulite? Op een geheel pijnloze manier is icoone® in staat je bindweefsel te activeren en je bloedcirculatie te verbeteren. Hierdoor worden (lokale) vetophopingen verminderd, collageen geactiveerd en gestimuleerd. Je behaalt al na één behandeling zichtbaar resultaat. icoone® is niet alleen cosmetisch inzetbaar maar ook voor medische indicaties zoals: lipoedeem, lymfoedeem en littekentherapie.

Bel naar de salon voor meer focuszones

40/60 minuten

1 focuszone/   2 focuszones

€89,-/131,-