Massage

Agua biedt een uitgebreid scala aan massages. Of je nu kiest voor een sport-, relax-, hotstone- massage of aromatherapie: er is een weldaad voor iedereen. Laat alle stress varen, ervaar een compleet gevoel van welzijn en stap met vernieuwde energie naar buiten.

Massage

Individual sport/relax massage

Toegespitst op jouw specifieke wensen, van 30 of 60 minuten.

30/60 Minuten

€49,50/€79,-

ESPA aromatherapie massage

Een essentiële, en specifieke massage van het gehele lichaam waarbij gebruik gemaakt wordt van een uniek essentiële oliën mengsel, specifiek uitgekozen voor jou. Je kan kiezen uit de volgende focus gebieden: Detoxifier, De-stresser, Muscle relaxer, Energiser, en Body toner.

60/90 minuten

€95,-/ €125,-

ESPA Hot stone massage

Vulkaanstenen en aromatherapie worden gecombineerd om je lichaam te laten ontspannen. De warmte van de stenen trekt helemaal in de spieren om klachten en spanningen te laten verdwijnen.

60/90 minuten

€99,-/ €139,-

ESPA Muscle reviver

Een korte massage die spanning gerelateerde hoofdpijnen en nekklachten tegengaat. De rug, het gezicht, en de hoofdhuid worden uitgebreid gemasseerd waardoor je helemaal herladen naar huis gaat.

45 Minuten

€65,-

ESPA Rug, nek, en schouder

Extra gespannen gebieden worden aangepakt met speciaal geselecteerde massagetechnieken voor optimale ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal voor jou geselecteerde ESPA lichaamsolie, en waar nodig ook van hot stones.

30 minuten

€55,-

ESPA Schouder, nek, en hoofdhuid massage

Richt zich op de meest gespannen gebieden van het lichaam, en maakt gebruik van een ESPA lichaamsolie speciaal geselecteerd voor jou. Waar nodig worden hot stones gebruikt voor extra ontspanning.

30 minuten

€55,-

Pregnancy massage

Een heerlijke, verlichtende zwangerschapsmassage voor Mum’s to be!

60 Minuten

€89,-

AA Body refiner

Een verstevigende en verslankende behandeling om de contouren van je lichaam te verfijnen en overtollige vloeistoffen te verwijderen, resulterend in een slanker silhouet en gladdere huid.

60 Minuten

€80,-