Health

Health

In shape blijven zoals de celebs dat doen? Bij Agua bieden we naast luxe behandelingen en massages ook een programma dat gericht is op gezond eten en leven, voor health. Yoga trainingen door SX Sportsclub, in samenwerking met Agua onder het label DIFFRNT! Deze totaalbeleving kun je nu ook ervaren tijdens de lessen van DIFFRNT bij Agua! Zie hieronder de verschillende soorten Yoga & Pilates die worden gegeven van dinsdag t/m zaterdag!

Wil jij in een kleine groep op de unieke locatie van Agua, meedoen met Yoga, Pilates of Balance? Ga dan naar  www.sxsportsclub.nl/diffrnt en boek een gratis proeftraining. Informatie via info@sxsportsclub.nl

Lijn 16 (voedingsdeskundige) helpt je met je eetpatroon en de ontwikkeling van een gezonde levensstijl. Afslank en detox arrangementen kun je los boeken.

Yoga

Yoga geeft je energie, balans, kracht en ontspanning en verhoogt je concentratie en bewustwording. Door de combinatie van yoga houdingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen verlies je gewicht, wordt je lijf strakker én krijg je meer energie. Yoga is lekker voor lichaam en geest. Probeer het zelf!

 

Bij Agua kunt je op vaste dagen en tijden yogales volgen:

 

Dinsdag:

10:00 – 11:00 Hatha Yoga

18:30 – 19:30 Stability & Balance

 

Woensdag:

09:30 – 10:45 Asthanga Yoga

18:30 – 19:45 Asthanga Yoga

 

Vrijdag:

09:30 – 10:45 Asthanga Yoga

 

Zaterdag:

10:00 – 11:00 Asthanga Yoga

Health
Health

Pilates

Wil je graag meer zelfvertrouwen, harmonie en energie in je leven maar ook een sterker en leniger lichaam? Sla een brug tussen lichaam en geest met Pilates.

De grondoefeningen zorgen voor een juiste lichaamshouding, een soepele rug, een vrijere ademhaling en sterke èn soepele spieren zonder spierpijn of blessures.

 

Dinsdag:

09:00 – 10:00 Pilates

Insiders tip:

Een fijn extraatje! Bij Agua hoef je geen matje en handdoek mee te brengen. Alles ligt gratis voor je klaar. Verder staat er altijd water en thee tot je beschikking. Inspanning en ontspanning in één.