Hand/foot

Neem plaats in onze supercomfortabele sofa met een goed boek of heerlijk gossipblad, dan verzorgen onze professionele medewerkers ondertussen je voeten en handen. Kies uit verschillende pedicure en manicure behandelingen of boek een gelijktijdige combinatie (mani/pedi). 

Beautiful hands

Bij deze behandeling beginnen we met een handen soak, scrubben we de handen, verzorgen we de nagelriemen en vijlen de nagels, dan brengen we een verzorgend masker aan, geven nog een heerlijke massage en eindigen we met een lak met kleur naar keuze. (Gellak + €10,-)

60 Minuten

€65,-

Basic hands

Bij deze behandeling beginnen we met een hand soak, scrubben we de handen, verzorgen we de nagelriemen en vijlen de nagels, dan heeft u keuze uit een masker én massage óf een lak met kleur naar keuze. (Gellak + €10,-)

45 Minuten

€49,-

Happy feet

Bij deze behandeling beginnen we met het verzorgen van de nagelriemen, knippen/vijlen van de nagels en vijlen eventueel eelt weg, brengen we een lak aan met kleur naar keuze, daarna krijgt u een warm voeten bad, scrubben we de voeten, dan brengen we een masker aan en eindigen met een heerlijke massage. (Gellak + €10,-)

60 Minuten

€65,-

Basic feet

Bij deze behandeling beginnen we met het verzorgen van de nagelriemen, knippen/vijlen we de nagels en vijlen eventueel eelt weg, daarna krijgt u een warm voeten bad, scrubben we de voeten en als laatste heeft u keuze uit een masker én massage óf een lak met kleur naar keuze. (Gellak + €10,-)

45 Minuten

€49,-

Shape & Colour only by OPI

Hierbij worden de nagels voorbereid op de lak en maakt u een keuze uit kleuren van OPI.  

20 Minuten

€28,-

Shape & Gel colour only by OPI

Hierbij worden de nagels voorbereid op de gellak en maakt u een keuze uit kleuren van OPI. Gellak verstevigd de nagels en blijft wel 2-3 weken zitten op de handen en op de voeten 4-6 weken. 

30 Minuten

€38,-

Soak off

Het verwijderen van gellak d.m.v. het weken van de nagels met folies en remover.

15 Minuten

€15,-