Hand/foot

Neem plaats in één van onze supercomfortabele sofa’s met een goed boek of heerlijk gossipblad, dan verzorgen onze professionele medewerkers ondertussen je voeten en handen. Kies uit verschillende pedicure en manicure behandelingen of boek een gelijktijdige combinatie (mani/pedi). Van gel lak tot French manicure.

Hand/foot

Beautiful hands

Tijdens de Beautiful hands behandeling verzorgen wij jouw handen tot in perfectie. We starten de behandeling met een heerlijk warm badje. We vijlen de nagels in de vorm die jij wil en we verzorgen je nagelriemen. Met een scrubje en een voedend masker maken we jouw handen super zacht. We sluiten af met een ontspannende massage. Daarna lakken we de nagels in een kleurtje naar jouw keuze. Optioneel gellak + €10,-)

60 Minuten

€65,-

Basic hands

Tijdens de Basic hands behandeling verzorgen wij jouw handen tot in perfectie. We starten de behandeling met een heerlijk warm badje. We vijlen de nagels in de vorm die jij wil en we verzorgen je nagelriemen. Dan is de keuze aan jou of je de nagels gelakt wil hebben óf een scrubje en een massage voor relaxte handen.

45 Minuten

€49,-

Happy feet

Tijdens de Happy feet behandeling verzorgen wij jouw voeten tot in perfectie. We starten de behandeling met het verzorgen van de nagels en het verwijderen van het eelt. Daarna volgt een heerlijk warm vochtafdrijvend badje. Met een scrubje en een hydraterend masker maken we jouw voeten super zacht.We sluiten af met een ontspannende massage. Daarna lakken we de nagels in een kleurtje naar jouw keuze. Optioneel gellak + €10,-).

60 Minuten

€65,-

Basic feet

Tijdens de Basic feet behandeling verzorgen wij jouw voeten tot in perfectie. We starten de behandeling met het verzorgen van de nagels en het verwijderen van het eelt. Daarna volgt een heerlijk warm vochtafdrijvend badje. Dan is de keuze aan jou of je de nagels gelakt wil hebben óf een scrubje en een massage voor relaxte voeten.

45 Minuten

€49,-

Shape & Colour only by OPI

20 Minuten

€28,-

Shape & Gel colour only by OPI

30 Minuten

€38,-

Soak off

15 Minuten

€15,-