Face

Dankzij top of the range producten en technieken behaalt Agua altijd een optimaal resultaat bij face treatments. Tijdens een huidconsultatie bekijken we samen welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Of je nu kiest voor een ontspannen verzorging of een intensieve huidverbeterende behandeling: onze schoonheidsspecialistes verstaan hun vak. Twijfel je over een behandeling? Reserveer dan voor 60 of 90 minuten en kijk samen met onze specialist welke behandeling passend is voor jouw huid.


Nu Nieuw bij Agua: ICOONE Laser bindweefsel massage voor strakkere contouren, huidverbetering en verjonging. Vraag je specialist voor meer informatie!

Face

Ultimate oxygen power facial (incl. lichttherapie)

Een unieke behandeling die huid verbeterings producten combineert met 95-98% zuivere zuurstof. Deze behandeling bestaat uit: een dieptereiniging, gepatenteerde zuurstofdrukinjectie, contour lifting en een drainerende massage, zuurstofspray, collageen of voedend masker, zuurstof inhalatie, en optioneel ook nog lichttherapie. De huid ziet er voller uit, elasticiteit wordt verhoogd, en het vochtgehalte van de huid wordt verbeterd. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie voor een extra boost.

90/120 Minuten

€149,-(€169,-)

Basis zuurstof behandeling i.c.m QMS Medicosmetics

Reinigen, fruitzuur, zuurstof en verzorging

30 Minuten

€62,50

!QMS Sensitive Skin Re-balance Treatment

De gevoelige huid wordt weer in balans gebracht. Een reinigende, kalmerende en voedende behandeling.

60 Minuten

€98,-

!QMS deep cleansing Intense treatment

Een grondige reiniging en peeling zonder de huidbarrière te beschadigen. Daarna een algen masker, collageen behandeling voor de verbetering van vochtgehalte en huidstructuur. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie of een zuurstofbehandeling voor een extra boost.

60 Minuten

€98,-

!QMS Activator Treatment

Intensieve behandeling voor een vochtarme huid. Het laat je huid weer stralen van energie. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie voor een extra boost.

60 Minuten

€98,-

!QMS Neo Tissuedermie

Deze super anti-aging behandeling stimuleert de versteviging en elasticiteit van de huid en hersteld vocht en vet balans. Een luxe behandeling met krachtige werking. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie of een zuurstofbehandeling voor een extra boost.

90 Minuten

€129,-

!QMS Urban repair treatment

De nieuwste behandeling van !QMS geschikt voor ieder huidtype. Een krachtige detox behandeling van de huid om deze te ontdoen van dagelijkse gifstoffen, intens te hydrateren en weer te laten stralen. Inclusief zuurstof.

90 Minuten

€129,-

!QMS Mother of pearl

Deze ultra luxe behandeling met prachtig resultaat is anti-aging op hoog niveau! Met gebruik van parelmoer extract voor een diepe hydratatie, rijke voeding en stralende teint van gelaat, hals en decolleté. Met direct en blijvend resultaat om huidveroudering te vertragen. Inclusief zuurstof.

90 Minuten

€149,-

!QMS SK-alpha treatment

Een collageen behandeling gericht op een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen voor een stralende frisse huid.

75 Minuten

€115,-

ESPA Personalised express facial

De specialiste kiest de meest passende behandeling voor jouw huid. Elke ESPA gepersonaliseerde facial bevat een consultatie met SkinVision lamp analyse, een cleanse, exfoliatie, gezichtsmasker en een booster serum aangepast aan jouw huid.

30 Minuten

€65,-

ESPA personalised facial

Deze expert facial wordt specifiek aangepast op jouw huid met een deep cleanse, exfoliation en gepersonaliseerde extra’s; intensive serum booster, massage en masker aangepast aan jouw individuele behoeftes voor maximaal resultaat. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie voor een extra boost.

60 Minuten

€98,-

ESPA’s Gouden trio – Back, face, scalp (incl. Hot stone)

Ook wel bekend als de held van ESPA. Deze uitgebreide behandeling richt zich op drie gebieden. Inclusief het exfoliëren van de rug, een rug massage met hot stones, een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op jouw wensen, en een ontspannende hoofdhuidmassage als afsluiter.

90/120 Minuten

€135,-/€165,-

ESPA deep cleanse (incl. lichttherapie)

Een intensieve behandeling met een driedubbele zuivering. Zachte exfoliatie, gezichtmassage en een intensief masker. Resulterend in een super schone en frisse huid. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie voor een extra boost.

90 Minuten

€129,-

Agua signature facial – ESPA Optimal Pro met eye lift

Onthul natuurlijk mooie en zichtbaar gezonde huid met deze target facial. Ontworpen om te balanceren hydrateren en revitaliseren. Een driefase cleanse technologie met Clarisonic brushing start de facial waarin de best selling pro-range wordt gebruikt om hun potente natuurlijke actieve ingrediënten aan het werk te zetten voor een zichtbaar gezondere en stralende huid. Rijk voedende en actief hydraterende oliën, serums en moisturizers worden getransporteerd naar waar je huid deze het meest nodig heeft. Tenslotte wordt door gerichte oog producten en massages de ogen en het gelaat gelift en verfrist. Schade door vrije radicalen en vroege tekenen van veroudering worden zichtbaar verminderd.

90 Minuten

€149,-

ESPA Lift and firm eye treatment

Perfect voor degene die bezorgd zijn over de eerste tekenen van veroudering rondom de ogen. Een effectief verstrakkende en hydraterende behandeling helpt bij het reduceren van fijne lijntjes en verlichten van vermoeide ogen en ”computerhoofdpijn”. Voor een meer uitgeruste,frisse en jeugdige blik.

30 Minuten

€59,-

SkinCeuticals Gel Peel Level 1

Een SkinCeuticals peeling die je frisse, nieuwe huid snel tevoorschijn haalt. Op basis van 20% glycolzuur en 10% melkzuur. Deze peeling stimuleert de celvernieuwing en pakt huidirritatie aan. Geschikt voor fijne lijntjes, grove huidstructuur en een oneffen huidskleur. Al na één behandeling zie en voel je verschil. Deze behandeling kan ingezet worden voor: intensieve hydratie, een egale stralende huidskleur, huidveroudering, huidverkleuringen en acne.

60 Minuten

€119,-

Skinceuticals Micro Peel 30 Level 2

Een peeling op basis van 30% glycolzuur. Deze peeling zorgt voor versnelde celvernieuwing en maakt de huidstructuur fijner. Geschikt voor alle huiden, grove huid, fijne lijntjes en een betere huidconditie. Deze behandeling kan ingezet worden voor: intensieve hydratie, een egale stralende huidskleur, huidveroudering, huidverkleuringen en acne.

60 Minuten

€129,-

Skinceuticals Pigment Balancing Peel Level 3

Een krachtige peeling bestaande uit 40% glycolzuur, 10% citroenzuur, 27% vitamine C en 4% emblica. De Pigment Balancing Peel versnelt de celvernieuwing en pakt tegelijkertijd oppervlakkige pigmentvlekken en verkleuringen aan. Geschikt voor oppervlakkige pigmentvlekken, acne vlekjes en voor iedereen die een stralende huid wil. Deze behandeling kan ingezet worden voor: intensieve hydratie, een egale stralende huidskleur, huidveroudering, huidverkleuringen en acne.

60 Minuten

€139,-

Agua's Signature Autumn Glow Treatment

Combinatie van de milde gel peel met een weldadige en verstrakkende cryo en zuurstof behandeling waardoor je huid als herboren, fris en zonder ‘downtime’ gaat stralen.
Fijne lijntjes worden direct zichtbaar verminderd. Oppervlakkige vlekjes vervaagd en de hydratatie van de huid krijgt een boost. De beste anti-aging herfst behandeling voor iedere huid!

60 Minuten

€125,-

Dermalux™ revive Light therapy

Dermalux™ Light therapy  – verjongt, herstelt en revitaliseert.

Dermalux™ Light therapy is een behandeling die gebruik maakt van de kracht van licht om de natuurlijke verjonging en herstelling van de huid te versnellen. De behandeling is klinisch bewezen en effectief voor een breed scala aan huid condities; van antiveroudering en acne tot gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

30 Minuten

€45,-

Dermalux™ revive light therapy – pakket

Dermalux™ Lighttherapy  – verjongt, herstelt en revitaliseert.
Voor optimaal resultaat bieden wij deze kuur van 10 behandelingen.

Pakket 
(10 behandlingen)

€405,-