Face

Dankzij top of the range producten en technieken behaalt Agua altijd een optimaal resultaat bij face treatments. Tijdens een huidconsultatie bekijken we samen welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Of je nu kiest voor een ontspannende, verzorgende of een intensief huidverbeterende behandeling: onze schoonheidsspecialistes verstaan hun vak. Twijfel je over een behandeling? Reserveer dan voor 60 of 90 minuten en kijk samen met onze specialist welke behandeling passend is voor jouw huid.


Tip!: Boek bij jou gezichtsbehandeling nu ook een gratis gezichtsscan door dit bij de opmerkingen te zetten of bel ons naar: 040-7600179. Gelieve dan al zonder make-up bij ons te komen. 


SkinPen Microneedling

SkinPen vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade aan te richten met minimale downtime en maximaal resultaat. 

 

Geschikt voor:

– (Acné) littekens

– Fijne lijntjes/rimpels

– Pigmentvlekken 

– Vergrote poriën 

– etc. 

 

(informatie vereist voordat de behandeling wordt ingepland, graag contact opnemen met 040-7600179)

60 minuten

€220,-

SkinPen Microneedling kuur

3x SkinPen treatment

6x SkinPen treatment

60 minuten per keer

3x €585,-

6x €1050,-

LYMA Laser red carpet treatment

Een bijzonder krachtige treatment waarbij de LYMA laser een hoofdrol speelt. Deze facial wordt volledig aangepast aan jou unieke huid. We combineren handmatige massage met ons uitgebreide scala aan technologische modaliteiten om te liften, modelleren, depuffen, hydrateren en regenereren, voor een verjongde, frisse en stralende huid.

90 minuten

€210,-

LYMA Laser treatment

Een verkorte versie van de LYMA laser red carpet treatment. Deze facial wordt volledig aangepast aan jouw unieke huid.

60 minuten

€160,-

LYMA Laser add on

Bij iedere facial naar keuze is de mogelijkheid om deze krachtig uit te breiden met een basis LYMA laser treatment.

15 minuten (extra)

€80,-

LYMA Laser only

Reinigen, exfoliëren, LYMA laser, dagcrème/bescherming

30 minuten

€98,-

LYMA Laser only kuur

5x LYMA laser only treatment

10x LYMA laser only treatment

30 minuten

per keer

5x €450,-

10x €850,-

The Signature Facial by Labareau

Deze exclusieve facial geeft de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow.

De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Ook worden er twee unieke maskers aangebracht voor extra hydratatie. De producten van LABAREAU worden met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

60 minuten

€129,-

The Buccal Hollywood Facial by Labareau

De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Gedurende de behandeling worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

Gedurende deze exclusieve facial wordt u tevens ook behandeld met dé meest geliefde massage in Hollywood, de buccal massage. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood voor een gecontourd gelaat en een strakkere kaaklijn. Met een buccal massage wordt het gelaat van binnenuit gecontourd. Een buccal massage vermindert fijne lijnen en rimpels, de lijnen van de neus- en lippenplooi, en verstrakt de kaaklijn.

75 minuten

€159,-

The Depuff & Lift Facial by Labareau

Bij deze ontspannende facial wordt u behandeld met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Tijdens The Depuff & Lift Facial nemen we zowel het gelaat als de hals mee, voor een mooie lift. Gedurende de behandeling worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

Bij deze exclusieve facial wordt u tevens ook behandeld met een lyfmedrainage massage. De lymfedrainage massage zorgt ervoor dat uw gezicht minder vocht vasthoudt. Door de uitwerkingen van de lymfedrainage massage wordt de conditie van uw huid gelift, voor een stralende en vollere huid. Deze facial is de ideale oppepper na een lange vlucht.

90 minuten

€199,-

Proefbehandeling Labareau

Let op! In deze proefbehandeling behandelen we slechts de helft van het gezicht met de productlijn van LABAREAU. Hiermee kunnen we het directe resultaat goed vergelijken. De producten worden met zuurstof beter de huid ingebracht. Hierdoor wordt de huid gelift en laat een mooie glow achter.

30 minuten

Gratis

Ultimate oxygen power facial
(incl. lichttherapie 120 min)

Een unieke behandeling die huid verbeteringsproducten combineert met 95-98% zuivere zuurstof. Deze behandeling bestaat uit: een dieptereiniging, gepatenteerde zuurstofdrukinjectie, contour lifting en een drainerende massage, zuurstofspray, collageen of voedend masker, zuurstof inhalatie. De huid ziet er voller uit, elasticiteit wordt verhoogd, en het vochtgehalte van de huid wordt verbeterd. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie voor een extra boost bij de behandeling van 120 minuten.

90/120 Minuten

€149,-/€169,-

Basis zuurstof behandeling i.c.m QMS Medicosmetics

Reinigen, fruitzuur, zuurstof en verzorging

30 Minuten

€62,50

!QMS Sensitive Skin Re-balance Treatment

De gevoelige huid wordt weer in balans gebracht. Een reinigende, kalmerende en voedende behandeling.

60 Minuten

€98,-

!QMS deep cleansing Intense treatment

Een grondige reiniging en peeling zonder de huidbarrière te beschadigen. Daarna een algen masker, collageen behandeling voor de verbetering van vochtgehalte en huidstructuur. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie of een zuurstofbehandeling voor een extra boost.

60 Minuten

€98,-

!QMS Activator Treatment

Intensieve behandeling voor een vochtarme huid. Het laat je huid weer stralen van energie. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie voor een extra boost.

60 Minuten

€98,-

!QMS Neo Tissuedermie

Deze super anti-aging behandeling stimuleert de versteviging en elasticiteit van de huid en hersteld vocht en vet balans. Een luxe behandeling met krachtige werking. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie of een zuurstofbehandeling voor een extra boost.

90 Minuten

€129,-

!QMS Urban repair treatment

De nieuwste behandeling van !QMS geschikt voor ieder huidtype. Een krachtige detox behandeling van de huid om deze te ontdoen van dagelijkse gifstoffen, intens te hydrateren en weer te laten stralen. Inclusief zuurstof.

90 Minuten

€129,-

!QMS SK-alpha treatment

Een collageen behandeling gericht op een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen voor een stralende frisse huid.

75 Minuten

€115,-

Espa Glow from within facial

!NEW! In deze facial wordt de huid ook van binnenuit vernieuwd. Naast speciale massage technieken, worden ook guasha therapie en meridiaan behandelingen toegepast. Laat je glow weer herstellen en je huid & humeur voeden.

60 minuten

€105,-

ESPA Personalised express facial

De specialiste kiest de meest passende behandeling voor jouw huid. Elke ESPA gepersonaliseerde facial bevat een consultatie met SkinVision lamp analyse, een cleanse, exfoliatie, gezichtsmasker en een booster serum aangepast aan jouw huid.

30 Minuten

€65,-

ESPA personalised facial

Deze expert facial wordt specifiek aangepast op jouw huid met een deep cleanse, exfoliation en gepersonaliseerde extra’s; intensive serum booster, massage en masker aangepast aan jouw individuele behoeftes voor maximaal resultaat. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie voor een extra boost.

60 Minuten

€98,-

ESPA’s Gouden trio – Back, face, scalp (incl. Hot stone)

Ook wel bekend als de held van ESPA. Deze uitgebreide behandeling richt zich op drie gebieden. Inclusief het exfoliëren van de rug, een rug massage keuze uit met hot stones of zonder, een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op jouw wensen, en een ontspannende hoofdhuidmassage als afsluiter.

90/120 Minuten

€135,-/€165,-

ESPA deep cleanse (incl. lichttherapie)

Een intensieve behandeling met een driedubbele zuivering. Zachte exfoliatie, gezichtmassage en een intensief masker. Resulterend in een super schone en frisse huid. Optioneel is ook nog een afsluiting met Dermalux lichttherapie voor een extra boost.

90 Minuten

€129,-

Agua signature facial – ESPA Optimal Pro met eye lift

Onthul natuurlijk mooie en zichtbaar gezonde huid met deze target facial. Ontworpen om te balanceren hydrateren en revitaliseren. Een driefase cleanse technologie met Clarisonic brushing start de facial waarin de best selling pro-range wordt gebruikt om hun potente natuurlijke actieve ingrediënten aan het werk te zetten voor een zichtbaar gezondere en stralende huid. Rijk voedende en actief hydraterende oliën, serums en moisturizers worden getransporteerd naar waar je huid deze het meest nodig heeft. Tenslotte wordt door gerichte oog producten en massages de ogen en het gelaat gelift en verfrist. Schade door vrije radicalen en vroege tekenen van veroudering worden zichtbaar verminderd.

90 Minuten

€149,-

ESPA Lift and firm eye treatment

Perfect voor degene die bezorgd zijn over de eerste tekenen van veroudering rondom de ogen. Een effectief verstrakkende en hydraterende behandeling helpt bij het reduceren van fijne lijntjes en verlichten van vermoeide ogen en ”computerhoofdpijn”. Voor een meer uitgeruste,frisse en jeugdige blik.

30 Minuten

€59,-

A/N/G Detox Hydra Glow Treatment

Iedere dag wordt de huid blootgesteld aan interne en externe stressfactoren die de huid kunnen uitdrogen en haar beschermende barrière kunnen beschadigen. Deze behandeling pakt het gevolg van deze stressfactoren aan met een Algen Complex. De huid is na de behandeling ontgift en onmiddellijk gehydrateerd, waardoor de huid een mooie en gezonde glow achterlaat.

30 minuten

€68,-

A/N/G Collagen Boost Treatment

In deze behandeling geven we de huid een extra boost doordat fijne lijntjes worden verminderd, de huid voller en steviger word. Dit resultaat wordt bereikt d.m.v pure hyaluronzuur en huid identieke collageen. Deze behandeling laat de huid achter met een mooie glow.

60 minuten

€98,-

SkinCeuticals Gel Peel Level 1

Een SkinCeuticals peeling die je frisse, nieuwe huid snel tevoorschijn haalt. Op basis van 20% glycolzuur en 10% melkzuur. Deze peeling stimuleert de celvernieuwing en pakt huidirritatie aan. Geschikt voor fijne lijntjes, grove huidstructuur en een oneffen huidskleur. Al na één behandeling zie en voel je verschil. Deze behandeling kan ingezet worden voor: intensieve hydratie, een egale stralende huidskleur, huidveroudering, huidverkleuringen en acne.

60 Minuten

€119,-

Skinceuticals Micro Peel 30 Level 2

Een peeling op basis van 30% glycolzuur. Deze peeling zorgt voor versnelde celvernieuwing en maakt de huidstructuur fijner. Geschikt voor alle huiden, grove huid, fijne lijntjes en een betere huidconditie. Deze behandeling kan ingezet worden voor: intensieve hydratie, een egale stralende huidskleur, huidveroudering, huidverkleuringen en acne.

60 Minuten

€129,-

Skinceuticals Pigment Balancing Peel Level 3

Een krachtige peeling bestaande uit 40% glycolzuur, 10% citroenzuur, 27% vitamine C en 4% emblica. De Pigment Balancing Peel versnelt de celvernieuwing en pakt tegelijkertijd oppervlakkige pigmentvlekken en verkleuringen aan. Geschikt voor oppervlakkige pigmentvlekken, acne vlekjes en voor iedereen die een stralende huid wil. Deze behandeling kan ingezet worden voor: intensieve hydratie, een egale stralende huidskleur, huidveroudering, huidverkleuringen en acne.

60 Minuten

€139,-

Agua's Signature Glow Treatment

Combinatie van de milde gel peel met een weldadige en verstrakkende cryo en zuurstof behandeling waardoor je huid als herboren, fris en zonder ‘downtime’ gaat stralen.
Fijne lijntjes worden direct zichtbaar verminderd. Oppervlakkige vlekjes vervaagd en de hydratatie van de huid krijgt een boost. De beste anti-aging behandeling voor iedere huid! We raden deze behandeling aan om alleen in de herfst- en wintermaanden te doen.

60 Minuten

€125,-

Dermalux™ revive Light therapy

Dermalux™ Light therapy  – verjongt, herstelt en revitaliseert.

Dermalux™ Light therapy is een behandeling die gebruik maakt van de kracht van licht om de natuurlijke verjonging en herstelling van de huid te versnellen. De behandeling is klinisch bewezen en effectief voor een breed scala aan huid condities; van antiveroudering en acne tot gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

30 Minuten

€49,-

Dermalux™ revive light therapy – pakket

Dermalux™ Lighttherapy  – verjongt, herstelt en revitaliseert.
Voor optimaal resultaat bieden wij deze kuur van 10 behandelingen.

Pakket 
(10 behandlingen)

€441,-

Icoone bindweefselmassage, Gezicht & hals/Gezicht, hals & decolleté

Ben jij opzoek naar een natuurlijke, pijnloze en 100% veilige behandeling voor de aanpak van je huidverslapping, rimpels of cellulite? Op een geheel pijnloze manier is icoone® in staat je bindweefsel te activeren en je bloedcirculatie te verbeteren. Hierdoor worden (lokale) vetophopingen verminderd, collageen geactiveerd en gestimuleerd. Je behaalt al na één behandeling zichtbaar resultaat. icoone® is niet alleen cosmetisch inzetbaar maar ook voor medische indicaties zoals: lipoedeem, lymfoedeem en littekentherapie.

30 minuten

€85,-/99,-