Body

Het gevarieerde aanbod aan lichaamsbehandelingen zorgt ervoor dat Agua in Eindhoven altijd wel een geschikte behandeling voor je heeft. Met een body treatment pakken we probleemzones aan of brengen we een algehele verbetering van de huid teweeg. Uiteraard gebruiken we hierbij topkwaliteit producten!


Tip: book de TC Cryo therapie behandeling in combinatie met de Icoone Laser voor ongekend en fantastisch resultaat…

ESPA’s Gouden trio – Back, face, scalp (eventueel incl. Hot stone)

Ook wel bekend als de held van ESPA. Deze uitgebreide behandeling richt zich op drie gebieden. Inclusief het exfoliëren van de rug, een rug massage, een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op jouw wensen, en een ontspannende hoofdhuidmassage als afsluiter.

 

Mocht je de massage met hotstones willen verzoeken wij dit door te geven aan de salon bij het maken van de afspraak.

90/120 Minuten

€149,-/€169,-

ESPA body polish

Bodybrush & scrub voor een ultiem gepolijste huid.

30 Minuten

€59,-

ESPA Salt & oil scrub

Deze zeer bijzondere behandeling exfolieert en reinigt de huid diep, om vervolgens optimaal te voeden met essentiële oliën. Een perfecte behandeling op zichzelf, of als voorbereiding op een ESPA massage.

30 Minuten

€65,-

ESPA Hair & scalp treatment

Een therapeutische hoofdmassage met ESPA’s beroemde pink hair and scalp mud. Verlicht spanning en zorgt voor een gezonde hoofdhuid en stralend haar!

30 Minuten

€59,-

Ultimate Detox Reviver

Ontgift je lichaam met een exfoliërende skinbrush en detox mud op een gekozen focuszone en heerlijke essentiële oliën als afsluiter ingemasseerd. Voel je schoon en herboren.

60 Minuten

€98,-

AA Body refiner

Een verstevigende en verslankende behandeling voor een slanker silhouet en gladdere huid. Beginnend met een exfoliërende skinbrush en scrub om overtollige vloeistoffen te verwijderen en essentiële oliën ingemasseerd op jou uitgekozen focus om de contouren van je lichaam te verfijnen.

60 Minuten

€98,-

Perfect back – scrub&wrap

Speciaal voor de rug. Deze behandeling herstelt de (probleem) huid, waardoor de rug glad, stralend en egaal wordt.

30 Minuten

€65,-

Cryo-Lipolyse

Permanente vetverwijdering zonder operatie! De behandeling is snel, effectief veilig (geen bevriezen!) en pijnloos. Zonder injecties, operaties of herstelperiode. De verwijdering van de vetcellen is blijvend net als en liposuctie bin een gezonde levensstijl. Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 centimeter vermindering van de omvang gerealiseerd worden.

Kuur van 3 : € 349,- | Kuur van 6 : € 649,-

55 Minuten

€139,-

Icoone bindweefselmassage

Ben jij opzoek naar een natuurlijke, pijnloze en 100% veilige behandeling voor de aanpak van je huidverslapping, rimpels of cellulite? Op een geheel pijnloze manier is icoone® in staat je bindweefsel te activeren en je bloedcirculatie te verbeteren. Hierdoor worden (lokale) vetophopingen verminderd, collageen geactiveerd en gestimuleerd. Je behaalt al na één behandeling zichtbaar resultaat. icoone® is niet alleen cosmetisch inzetbaar maar ook voor medische indicaties zoals: lipoedeem, lymfoedeem en littekentherapie.

Bel naar de salon voor meer focuszones

40/60 Minutes

1 focus zone/

2 focus zones

€89,-/131,-