Body

Altijd al verlangd naar dat 5-sterren Beauty gevoel uit Londen, Parijs of New York? Kom naar Agua! Ontvlucht de drukte van alledag en geniet van een ontspannen massage, intensieve facial, body  treatment of manicure / pedicure.

Ook voor anti-aging en huidproblemen hebben we effectieve peelings en een klinisch bewezen, prijswinnende lichttherapie die wij als enige in Nederland bieden!

Dus waar je ook voor komt: bij Agua krijg je de meest doeltreffende behandelingen en beste producten. Ook voor mannen! Enjoy your beautiful self @ Agua!

Een zachte, frisse huid, een natuurlijke gloed en je volkomen ontspannen voelen. Klinkt dat niet zalig? Laat je vakkundig verwennen bij Agua met een uitgebreide gezichtsbehandeling of kies voor een onmiddellijke boost voor de huid een effectieve peeling.

Daarnaast adviseren onze schoonheidsspecialistes je graag over de meest geschikte behandeling voor jouw huidtype. Als je wilt, kun je een beautybehandeling uitbreiden met extra elementen zoals waxen, epileren en make up. Je voelt je als herboren!

Face
Beauty

Peelings

Bij een chemische peeling wordt een oppervlakkig laagje van de huid verwijderd. De producten die worden gebruikt, schilferen de dode huidcellen af waardoor de frisse, jonge huidcellen eronder zichtbaar worden. Tevens stimuleert een peeling de aanmaak van natuurlijke eiwitten en celvernieuwing waardoor uw huid er zachter, jonger en stralender uitziet.

Meer informatie over de werking en resultaten? Ga dan naar onze uitgebreide peeling pagina. Of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies.

Dermalux ®

Dermalux lichttherapie is klinisch bewezen en in Engeland al twee jaar op rij uitgeroepen tot beste huidbehandeling. Wij zijn heel blij dat we je deze therapie, als enige in Nederland, kunnen aanbieden. Agua’s Dermalux werkt namelijk echt!

Lichttherapie verjongt, herstelt en revitaliseert en bereikt fantastische resultaten op het gebied van huidproblemen en anti-aging. In combinatie met Priori peelings is het effect helemaal verbluffend. Probeer het zelf en boek nu een Dermalux sessie!

Dermalux
Body

Een ontspannende scrub, effectieve detox, natuurlijke afslank behandeling, intensief hydraterende body treatment… Agua biedt het allemaal. Je huid zal stralen dankzij onze rijk voedende producten van topkwaliteit. Dit is ultimate luxury!

Onze professionele masseurs staan voor je klaar voor een sport- of relaxmassage, hot stone massage of aromatherapie. Laat alle stress varen en ervaar een compleet gevoel van welzijn. Lekker, even een escape uit het drukke dagelijks leven.

Nail bar

Voor een pedicure of manicure zit je bij Agua goed. Terwijl je nagels worden verzorgd door een professionele medewerkster, zak jij lekker onderuit in een ruime sofa met een goed boek of heerlijk gossipblad en een lekker drankje of sapje.

Benieuwd naar de laatste technieken en de nieuwste trends? Kom naar de Nailbar & pick a color! Van gel lak tot French manicure. Voor wie graag kostbare tijd bespaart, bieden we ook een gelijktijdige mani-pedi.

Agua nailbar

Beauty: het belang van een gezonde huid

Zullen we het eens serieus hebben over het belang van een gezonde huid?

Arts Drs. Noor van den Boom heeft hier op ons verzoek een artikel aan gewijd en dat delen we graag met u als vaste klant van Agua Skin Institute. Drs. Van den Boom is overtuigd dat het opbouwen van een goede weerstand tegen virussen en bacteriën van groot belang is. Het verzorgen van het grootste orgaan van je lichaam (gemiddeld 1.7 vierkante meter!) de huid is hierbij de eerst barrière en een belangrijke stap.

 

Lees de rest van het artikel hier:

Insiders tip:

Naast beauty behandelingen biedt Agua health programma’s voor een gezonde leefstijl en andere luxe faciliteiten.
De combinatie is puur genieten.